Napunila je TOST HLEB sa ovim NADEVOM: Ideja za PREUKUSAN i BRZ doručak iz bakine kuhinje (VIDEO)
Jednostavno i hranljivo.
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept idalan za doruča ili raniju večeru. Reč je o punjenim tost sendvičima, ako vam nedostaje ideja danas, evo predloga.
BELI LUK može biti izuzetno OPASAN po ZDRAVLJE, ukoliko se uzima ovako najzdraviji začin POSTAJE OTROV
KRALJICA LEKOVITIH BILJAKA: Jača srčani mišić, ublažava dijabetes, temeljno čisti organizam
Potrebno je:
- tost hleb
- 50 gr šunke
- pola praziluka
- pola crvene sveže paprike
- 2 jaja
- 1 kašika sira
- malo kačkavalja
Priprema:
U činiju razbiti jaja, dodati jednu kašiku sira i kačkavalja pa umutiti. Dodati na sitne kockice papriku, seckan praziluk i šunku. Sve izjednačiti. Tostu iseći sredinu tj izvaditi kocku kocku.
Tost prazan staviti u tiganj u koji ste dodali malo ulja koliko da podmažete tiganj U svaku kocku tosta ubacite jaja tako da rasporedite da imate u svaku kocku Ja sam imala 4 tosta. Pritisnite lopaticom i pecite oko 3 min.
Stavite po kašiku rendanog kačkavalja i isečeni deo tosta i ponovo pritissnite i polako prevrnute i pecite sa druge strane. Okrenite par puta. Sve ukupno pečenja oko 6-7 min i tost je gotov. Fantastično miriše