Напунила је ТОСТ ХЛЕБ са овим НАДЕВОМ: Идеја за ПРЕУКУСАН и БРЗ доручак из бакине кухиње (ВИДЕО)
Једноставно и хранљиво.
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт идалан за доруча или ранију вечеру. Реч је о пуњеним тост сендвичима, ако вам недостаје идеја данас, ево предлога.
БЕЛИ ЛУК може бити изузетно ОПАСАН по ЗДРАВЉЕ, уколико се узима овако најздравији зачин ПОСТАЈЕ ОТРОВ
КРАЉИЦА ЛЕКОВИТИХ БИЉАКА: Јача срчани мишић, ублажава дијабетес, темељно чисти организам
Потребно је:
- тост хлеб
- 50 гр шунке
- пола празилука
- пола црвене свеже паприке
- 2 јаја
- 1 кашика сира
- мало качкаваља
Припрема:
У чинију разбити јаја, додати једну кашику сира и качкаваља па умутити. Додати на ситне коцкице паприку, сецкан празилук и шунку. Све изједначити. Тосту исећи средину тј извадити коцку коцку.
Тост празан ставити у тигањ у који сте додали мало уља колико да подмажете тигањ У сваку коцку тоста убаците јаја тако да распоредите да имате у сваку коцку Ја сам имала 4 тоста. Притисните лопатицом и пеците око 3 мин.
Ставите по кашику ренданог качкаваља и исечени део тоста и поново pritissnite и полако преврнуте и пеците са друге стране. Окрените пар пута. Све укупно печења око 6-7 мин и тост је готов. Фантастично мирише