ZIMNICA IZ BAKINE KUHINJE - Ovako pripremljen paradajz i paprike najbolje su jelo za HLADNE zimske dane
19.09.2022.
09:23
Komentari (0)
Tokom zime ga možete odlediti po potrebi i pripremati kao prilog uz ručak.
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za sataraš koji se priprema od paradajza i paprika. Polupripremljen se odlaže u plastične posude, a zatim u zamrzivač. Tokom zime ga možete odlediti po potrebi i pripremati kao prilog uz ručak.
Ovo je KOD SRBA najređa KRVNA GRUPA: Ljudi koji su OTPORNI na INFEKCIJE, imaju izuzetan imunitet, ali i NARAV
Ovo je KOD SRBA najređa KRVNA GRUPA: Ljudi koji su OTPORNI na INFEKCIJE, imaju izuzetan imunitet, ali i NARAV
CRP NIJE DOBAR AKO IMATE OVE VREDNOSTI: Evo kako ćete znati kada je normalan, a kada POVIŠEN
CRP NIJE DOBAR AKO IMATE OVE VREDNOSTI: Evo kako ćete znati kada je normalan, a kada POVIŠEN
Potrebno je:
- 2 kg. luka
- 6 kg paprike
- 1.5-2 kg. paradajza
- 400 ml ulja soli
Priprema: Luk iseći na rezance pa ga propržiti da bude staklast dodati papriku na tanje kolutova. Pržiti da omekne pa na kraju dodati isečen oljušten paradajz. Pržiti da ostane malo tečnosti. Posoliti i to je gotovo. Treba oko 30 minuta Ostaviti da se ohladi sipati u plastične kutije zatvoriti i spakovati u zamrzivač.
Ceo recept pogledajte na videu u prilogu.