ЗИМНИЦА ИЗ БАКИНЕ КУХИЊЕ - Овако припремљен парадајз и паприке најбоље су јело за ХЛАДНЕ зимске дане
19.09.2022.
09:23
Коментари (0)
Током зиме га можете одледити по потреби и припремати као прилог уз ручак.
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за сатараш који се припрема од парадајза и паприка. Полуприпремљен се одлаже у пластичне посуде, а затим у замрзивач. Током зиме га можете одледити по потреби и припремати као прилог уз ручак.
Ово је КОД СРБА најређа КРВНА ГРУПА: Људи који су ОТПОРНИ на ИНФЕКЦИЈЕ, имају изузетан имунитет, али и НАРАВ
Ово је КОД СРБА најређа КРВНА ГРУПА: Људи који су ОТПОРНИ на ИНФЕКЦИЈЕ, имају изузетан имунитет, али и НАРАВ
ЦРП НИЈЕ ДОБАР АКО ИМАТЕ ОВЕ ВРЕДНОСТИ: Ево како ћете знати када је нормалан, а када ПОВИШЕН
ЦРП НИЈЕ ДОБАР АКО ИМАТЕ ОВЕ ВРЕДНОСТИ: Ево како ћете знати када је нормалан, а када ПОВИШЕН
Потребно је:
- 2 кг. лука
- 6 кг паприке
- 1.5-2 кг. парадајза
- 400 мл уља соли
Припрема: Лук исећи на резанце па га пропржити да буде стакласт додати паприку на тање колутова. Пржити да омекне па на крају додати исечен ољуштен парадајз. Пржити да остане мало течности. Посолити и то је готово. Треба око 30 минута Оставити да се охлади сипати у пластичне кутије затворити и спаковати у замрзивач.
Цео рецепт погледајте на видеу у прилогу.