32.000 LJUDI ČEKA DA VEČERA U OVOM RESTORANU: Kada vidite šta nude i vi ćete POŽELETI DA ODETE! (FOTO)
Otvara se u junu, a već ga je rezervisalo 32.000 ljudi!
Restoran Bunjadi koji se nalazi u Londonu već je privukao neverovatnu pažnju samim tim što nudi nešto što nijedan restoran nema - mogućnost da gosti GOLI uživaju u hrani.
Večerati go, i to u društvu - zvuči kao neobična, ali po svemu sudeći za mnoge privlačna ideja. U saradnji sa kompanijom Lolipop, ovo je prvi restoran na svetu koji nudi svojim gostima ovako nešto.
KAFE BAROVI, RESTORANI PICERIJE: Od 15. aprila neće više postojati!
Mesta se mogu rezervisati preko službene internet stranice. Preko 32 hiljade ljudi već je rezerviralo svoje mesto, a oni će uživati na, zasada, tajnoj lokaciji u samom centru Londona od početka juna.
Restoran prima 42 ljudi, a, za razliku od drugim mesta koja u svom meniju imaju hranu, za Bunjadi je potrebno platiti unapred 80 evra, a zatim ućivati go u jelima i pićima sa društvom.
Ipak, restoran će, pored "čistog", imati i "obučen deo", ali i svlačionice i ormariće za one koji žele da se obnaže tokom večere.
- Vrlo smo iznenađeni, ali i uzbuđeni zbog ovakve reakcije javnosti - rekla je Seb Lajal iz kompanije Lolipop za CNN i dodala da je očigledno da ljudi vole da budu goli, bilo da je reč o plažama ili saunama, pa zašto onda ne iskoristiti priliku i večerati u najprirodnijem mogućem stanju.
Neobičan restoran - neobična pravila
Ipak, postoje pravila koja će zaštititi privatnost gostiju. Oni će morati da ostave svoje mobilne telefone na recepciji. Goste će posluživati, takođe, razgolićeni, ali ipak ne sasvim nagi konobari.
The Bunyadi will be London's first naked restaurant this summer. #London #News https://t.co/ZKKCYEspRA pic.twitter.com/bD4n8gI8Ae— Hungryforever (@HungryForeverCo) April 22, 2016
Osvetlenje u restoranu će biti isključivo ono od sveća, a celi interijer je napravljen od bambusa i drugih prirodnih materijala. Takođe, hrana će se pripremati na drvima u zemljanim posudama te konzumirati s jestivim priborom za jelo.
VEČITO PITANJE Koliki bakšiš da damo, a da se ne obrukamo?
Tim koji stoji iza ovog koncepta želi da restoran “izbegne sve zamke modernog industrijalizovanog sveta”.
- Nudimo gostima pravo oslobođenje - kaže Lajl.