Кемпински Хотел Адриатиц у Истри отвара своја врата и представља нови пројект приватних луксузних вила
Префињена елеганција и апсолутна приватност две су најважније одлике Кемпински вила
Након периода сезонског затварања, луксузни голф ресорт с пет звездица, Кемпински Хотел Адриатиц отвора своја врата 29. априла 2021. Са новим тимом на руководећим позицијама и новим луксузним приватним вилама у портфолију, намењеним најизбирљивијим гостима, хотел наставља да пружа беспрекорну Кемпински услугу ,,белих рукавица“. Овај програм обухвата безбедносне и здравствене мере на највишем могућем нивоу, по којима је наш хотел изградио своју препознатљивост током 2020. године.
Гости ће моћи да уживају у бројним догађајима и активностима на отвореном, које се организују управо са најважнијом премисом – здравље и сигурност гостију у време COVID-19 пандемије. „Локација нашег хотела се још једном показала корисном - Истра је позната као најсигурнија регија у Европи, а летовалиште се налази на осамљеној, скровитој локацији где се Јадранско море сусреће са виноградима и маслињацима“, истакао је Жељко Сташевић, генерални директор Кемпински Хотел Адриатиц који је ову функцију преузео крајем прошле године.
Поред активности попут шетње обалом и уживања у благодетима мора и природе, посебан додатак ,,Кемпински“ доживљају представљају и нове приватне луксузне виле у понуди хотела. ,,Препознајући нови тренд у креирању ултра луксузне понуде и повећано интересовање за виле, у периоду затварања смо се усредсредили на проширење нашег портфолија и реконструкцију и редизајн приватних вила“, навео је г. Сташевић том приликом.
Префињена елеганција и апсолутна приватност две су најважније одлике Кемпински вила. Смештене у непосредној близини хотела Кемпински Адриатиц, свака вила се простире од 600 м2 до више од 1000 м2 и садржи 3 до 5 пространих спаваћих соба са луксузним купатилом, великим отвореним дневним боравком, трпезаријом и кухињом. Виле су пажљиво дизајниране да чувају приватност, а поседују велике приватне базене, просторе за сунчање и пространо двориште, где гости могу уживати у прелепом погледу на град Пиран и Јадранско море. Гости вила могу уживати у свим хотелским услугама и садржајима, као и у додатним персонализованим а ла царте луксузним услугама - кулинарској понуди која је креирана за потпуно нову димензију луксуза, а приватна услуга која се посебно истиче је могућност ангажовања личног приватног кувара.
Праве посластице за љубитеље гастрономије
Гулаш Бошкарин, фритаја од тартуфа са потпуним енглеским доручком и супа од лука са шпарглама - Ово су само неки од иновативних специјалитета које Кемпински најављује, заједно са новим шефом на челу за ову сезону. Британац Ворен Браун именован је за новог главног кувара у резорту, његова специјалност је француска кухиња, док је у својој богатој каријери радио са добитницима Мишленове звездице, као и у оквиру хотелских брендова, као што су Starwood и Хилтон. Браун је поводом именовања истакао: ,,Радујем се што ћу у Хрватској представити нову мешавину укуса - спој француске и међународне кухиње са нетакнутим истарским јелима и морским плодовима – две потпуно различите кухиње, од којих је свака изузетна. Радујем се да видим какве укусе ова комбинација може донети”.
Кулинарска ремек-дела очекују све који се одлуче да посете хотел Кемпински Адриатиц или један од ресторана у оквиру летовалишта.