Мексичка салата
10.04.2014.
14:03
Коментари (0)
Идеално за топлије дане и љубитеље јаких укуса.
Потребно:
- 100г кукурузног чипса (тортиља чипса)
- 250г куваног кукуруза - шећерца
- 3 црвене паприке, печене и исфилетиране
- 100г киселих краставчића
- 200г шунке
- 1 павлака
- око 250г мајонеза
- кашичица сенфа
- со, бибер, љута папричица - по укусу
- качкаваљ
Припрема:
Измрвите чипс, исецкајте паприку, краставчиће и шунку на коцкице.
Сједините све састојке, добро измешајте и зачините сољу, бибером и љутом папричицом - по укусу.
Сипајте у посуду за сервирање, одозго нарендајте качкаваљ и добро охладите у фрижидеру.
Пријатно!