УБЕДИТЕ ЈЕ ПЕНИСОМ: Ево како СЕКСОМ натерати сваку жену да скува НАЈБОЉИ ПАСУЉ на свету!
Жена је биће које воли нежан додир и жестоку љубав.
Добар пасуљ кућу гради, каже стара српска пословица. Добро, не каже, али звучи прилично тачно. Лонац препун димљених ребараца и тетовца који мами својим миомирисом свакако је један од ствари коју сваки прави мушкарац воли. И треба га имати на столу, бар једном у две недеље, ако већ не може чешће.
Е, али како убедити жену да га спреми, ако тебе већ мрзи? Па, сексом, наравно. И наравно, тај секс мора да буде изведен као кад се кува пасуљ. Ево рецепта?
1) Кажу да припрема правог српског пасуља захтева стрпљење, умеће и искуство. Наоружајте се овим добрим особинама када поведете жену у постељу.
2) За спемање пасуље потребно вам је 300-500 грама белог пасуља; 3 велике главице црног лука; 3 чена белог лука; 1 велика шаргарепа; празилук; 1 сува паприка слатка или љута; 1 кашика масти; 2 кашике белог брашна; 300 грама сувих ребара; Зачини: алева паприка, бибер у зрну, млевени бибер, со, вегета, ловоров лист, нана, вегета.
ОВДЕ погледајте 16 врста вагина - и проберите која вам се свиђа.
3) Са женом, сви прави састојци су већ ту: груди, бутине, руке, ноге, стопала, лице, брадавице и наравно, међуонжје. Нека под вашим прстима осети екстазу, док јој нежно додирујете све ерогене зоне, док мешате све те дивне састојке.
4) Пасуљ очистити, опрати и потопити у хладну воду. Нека преноћи. Ујутру га ставити да се кува, нека проври, кувати 10 минута прву воду, воду бацити.
5) Не журите са предигром. Као што се од пасуља прва вода баца, тако и ви баците ваше невеште покушаје да узбудите жене. Трудите се док јој не нађете "жицу", што се каже.
6) Пасуљ налити са топлом водом, исецкати ситније две главице црног лука па додати пасуљу, додати 2 ловорова листа и очистити и насећи шаргарепе, те их додати пасуљу. Кад се пасуљ скува у другој води, направити запршку. Ставити у тигањ уље, загрејати па ставити касику брашна, пропржити, пазите да вам брашно не изгори, прохладити па додати млевену паприку, добро промешати па сипати у кувани пасуљ.
На ОВОМ ЛИНКУ можете прочитати како да ухватите жену за међуножје без питања - и да вам не замери!
7) Ух, запршка! Нема доброг пасуља без добре запршке. Дакле, време је да пенетрирате у вашу вољену жену и почните да мешате. Водите љубав мало лагано, мало брже, као кад мешате запршку, да вам не загори брашно.
8) Када сте запржили пасуљ, додати ситно исецкану и од семенки, очишћену паприку, пропасирани бели лук и ситно насецкани, претходно опран, празилук. Додати вегету, бибер и прстохват нане (помаже код надимања), пробати и ако је потребно додати још вегете или соли. Кувати још 5 минута и искључити.
ОВДЕ свакако погледајте шта да радите ако вам пенис није баш као у порно глумца.
9) Наравно, после доброг и дугог кувања и припреме запршке, најгоре је ако погрешите у финишу! Јаким и продорним ударцима пенисом у вагину пред крај секса, доведите жену до експолозивног оргазма. Свалите се на леђа и реците, док се она осмехује, сва знојава: "Јој, драга, што ми се једе пасуљ!"
Према нашим прорачунима, весела и задовољена жена ће отрчати у кухињу и спремити божанствено српско јело.
10) Ето, толико је једноставно. Него, на шта то личи да се трудите око жене само због пасуља? Ало бре, Србине! То треба стално! Рецепт ти је ту, сам прави пасуљ, није ти она кућна помоћница!