Пекара Лулу – Ваш нови омиљени комшија на Врачару
Ваш неизоставни део дана
Врачаром се од недавно шири мирис нове пекаре која ће врло лако постати ваш неизоставни део дана. Пекара Лулу ће вам употпунити свакодневницу било да га започињете традиционалним обилним доручком у виду бурека или гибанице, журите на састанак уз данско пециво или омиљени бриош са нутелом, желите квалитетан хлеб да употпуните породични ручак или просто хоћете да частите себе раскошним посластицама после напорног дана.
Београд је кроз историју имао чак 15 назива, ЕВО И КОЈА!
Домаћи ланац пекара Лулу основан је 2011. године и од тад је освојио срца и стомаке како старијих, тако и младих љубитеља пецива и колача. Од самог почетка постала је препознатљива као „другачија пекара“ како у погледу разноврсности асортимана и квалитета производа, тако и у погледу услуге. Поред три пекаре на Бановом брду и једне на Сењаку, недавно је отворена и нова – Лулу 5 у срцу Врачара.
У пекари Лулу не беже од традиционалних пецива, али неуморно обогаћују свој асортиман производима инспирисаним француским, италијанским, америчким и другим пекарским утицајима. Ипак, хлебови су њихова највећа страст. Са преко 20 врста хлеба свакодневно у понуди, у сталној су потрази за новим све занимљивијим И квалитетнијим рецептурама и састојцима (са егзотичним врстама брашна, без квасца, са пуно ражи, са зачинима, орасима и сувим воћем,…), а најбитније од свега је да се у њиховој производњи користи што мање пекарских смеша, а више природних састојака, као што су спелтино и пшенично брашно.
Иако по опредељењу пекара, а не посластичарница, Лулу је омиљена станица многих сладокусаца. Тајна Лулу слаткиша је у љубави и посвећености, неуморном “штеловању” рецептура, бирању још бољих састојака, настојању да све слаткише направе на што здравији начин, са што мање масноће, брашна и шећера. Обавезно пробајте мус од праве белгијске чоколаде, јесењи тарт са бундевом, нутела торту, воћне корпице… И да не набрајамо даље, лакше је да посетите пекару Лулу у улици Кнегиње Зорке 53 и уживате у сваком залогају.