Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ У ЕМИСИЈИ "ХИТ ТВИТ": Радим свој посао, ако хоћете да имате фикуса, такав нисам и НИКАДА НЕЋУ ДА БУДЕМ!

13.01.2020. 00:03 00:17
Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Фото: Пинк printscreen

Александар Вучић говорио је о изборима, Турском току, цензусу, Републици Српској...

Председник Србије Александар Вучић гостовао је вечерас у емисији "Хит твит" у којој је коментарисао актуелне теме и дешавања у држави и региону.

Победио предлог број 2

 Предлог који је привукао највећу пажњу гледалаца, као и пратилаца на друштвеним мрежама јесте ПРЕДЛОГ БРОЈ 2. ПРАЗНИК РЕПУБЛИКЕ, са укупно 1.629 гласова.

predlozi
предлози / Извор: Фото: Printscreen/Pink.rs
Седми предлог - Ракете и авион

Вучић је, коментаришући овај предлог рекао да не жели да се меша у послове великих држава, додаје да искључиво брине о интересима Србије, као и да прихвата све што кажу Смајовић и Антонијевић о овој теми.

Антонијевић је рекао да су ово одлуке великих сила које на одређен начин нешто завршавају.

- Србија само може ово да посматра. Тако су и наши родитељи посматрали кубанску кризу и тако ће бити и сада када нећемо заузимати одређене стране - напоменуо је Антонијевић.

Смајловић је подсетила на рушење Иранског авиона од стране Америке у прошлости када су многи страдали, али да им је требало доста више времена него Иранцима да признају обарање авиона.

- Земље се слично понашају у ратним околностима. Ово убиство Сулејманија и у Америци сматрају злочином - рекла је Смајловић и додала да о овом мора да се говори, али да о томе не треба председник Србије да заузима став.

Вучић је рекао да ово никоме не одговара и да Персијанци увек имају паметно руководство, као и то да ће чекати деценије да прођу, али и да ће ово памтити, да неће заборавити.

Према његовим речима, ми смо исувише мали да би једнима или другима говорили шта да раде.

- Трампу иде доста добро, он покушава да узме други мандат. Мислим да је то жеља и већине Срба - рекао је Вучић.

tvit
твит / Извор: Фото: Printscreen/Pink.rs

Након гласања гледалаца, председник Вучић се захвалио на могућност да одговори на многа питања и додао да је за њега најважније да се посвети дугорочном плану, као и да је суштина у томе који су циљеви постављени испред нас.

- Србија је хит на свим међународним скуповима због добре еконимије. Очекујемо скок и плата и пензија. Борићу се свом својом снагом за пензионере. Они ће живети неупоредиво боље, за 80 одсто боље него што живе данас. За то је потребно да имамо стабилну владу у будућности - рекао је Вучић.

Како каже, важно је да људи разумеју да многи споља немају интерес да Србија буде стабилна и јака, као и многи изнутра.

- Важно је да сачувамо стабилну Србију, да стално иде напред и да се боримо за нашу земљу - рекао је Вучић и додао да је предлог који је на њега оставио најјачи утисак предлог број 2, и поручио:

"Живела Република Српска, живела Србија!"

Шести предлог - ПРОТИВ ТАБЛОИДА

 

Смајловић је истакла, коментаришући овај предлог, да је није изненадио коментар који је дошао из Министарства културе.

- Има начина да се каже нешто а да то не буде "силована четири пута", има начина да се лист огради и да на неки начин да информацију, али да то не каже на такав начин. Сви смо били радознали, али има начина како то да се уради на пристојан начин - рекла је Смајловић.

Како каже, сада се фотографија голе девојчице чак користи и у кампањи против Трампа.

- Нисам за догматско приступање, али није постојао интерес јавности да се то каже на такав начин - рекла је Смајловић.

Антонијевић је коментаришући предлог "Против таблоида" рекао да у свету прорачунавате да ли ово објављује, али да су таблоиди прорачунали да неће бити гоњени па су објавили наслов који је згрозио јавност.

Вучић је рекао да је јасно ко је направио таблоидизацију у Србији и да је јасно да су погрешили, као и то да су се извинили.

- Ови људи, сигуран сам, нису имали такву намеру и да су се за то извинили - додао је Вучић.

Пети предлог - Мариника против кока носиља

 За предлог "Мариника против кока носиља" Антонијевић је рекао да би требало одговорити са извињењем, као и да треба изнети основ за овакву изјаву.

- Мислим да је прави пут поднети кривичну пријаву, а не ићи прво у медије - рекао је Антонијевић.

Смајловић је приметила да је карактеристично за Маринику Тепић да ће изнети крупне оптужбе, а без потребе да се извини за своје грешке.

- Приметила сам нови начин понашања, ако ће нешто бити корисно нека се не нађе лек за рак - рекла је Смајловић и додала да је ово још горе када се утврди грешка и да се за то не извини, и додала:

- Ово је заиста веома лоше, лоше и за оне који то гурају. Ово је сасвим лоше понашање.

Вучић је рекао да у Моравићу има 115.000 комада живине, као и да је то добро уређено.

Vučić
Вучић / Извор: Фото: Printscreen/Pink.rs

- Срамота ме је да говорим о дрогама, марихуани, али то је систем у коме понављате лажи - рекао је Вучић.

Према његовим речима, за њега је важно да се укаже да се објављује безброј афера.

Антонијевић додаје да је било доста информација, да се отварало доста афера и да се тражио одговор, а да тужилаштво не говори шта ће да уради.

Вучић је приметио да је неко обмануо јавност и да је могао да оде до Моровића да провери све то.

- Сада стварно очекујете да то буде прича у институцијама. Није! Институција им је параван. Зашто ме нико није демантовао, па ни Ђилас, када сам рекао да је приходовао 619 милиона евра? Није! А баве се лажним аферама да би покушали да нанесу неку штету мени - рекао је Вучић.

Председник Вучић је рекао да је врло битно да људи знају да ли им се председник бави дрогом или не, али да ће и после тога стићи две нове лажи.

Смајловић је истакла да јој је драго да сада види да су институције нешто што се цени.

Четврти предлог - Ђилас против Бакића

Вучић је коментаришући предлог "Ђилас против Бакића" рекао да никада не би узео ниједног, али да оно што су рекли један о другом тачно су изговорили.

- Нешто друго сам прочитао што говори о непознавању политике. Нама је мука једино био Бели Прелетачевић. Неко му је перфектно водио кампању и мислим да је било неких стручних људи око њега. Чекали смо дан да нас нападне. Ми других проблема нисмо имали. То само показује колико су неозбиљни у схватању политике, а њихову свађу не бих коментарисао - рекао је Вучић.

Ни Антонијевић није хтео да коментарише њихову свађу.

Смајловић је додала да се изненадила зашто је Ђилас ушао у сукоб са Бакићем, додаје да сматра да је требало да га игнорише.

- Мене је пренеразио Јово Бакић када је почео да даје оне изјаве "Јурићемо их по улицама"… Чини ми се да ће Бакић овде да има више користи - рекла је Смајловић. 

Ljiljana Smajlović
Љиљана Смајловић / Извор: Фото: Пинк printscreen

Смајловић истиче да је у политици битно оно што радиш и да не треба ићи у то које су скривене намере.

Вучић додаје да је увек са презиром посматрао лажну елиту и да ће праву елиту увек поштовати.

- Ја сам за то да ми радимо, а људи су ту да процењују да ли смо радили или не - закључује председник Вучић.

Смајловић је похвалила спот СНС и рекла да је савршен, јер се у њему виде поделе против којих се треба борити.

Трећи предлог - Смањење цензуса

Антонијевић је рекао да је сигурно потребно у парламенту да имате и опозиционе странке.

- Видећемо какав ће бити став домаће јавности и стручњака, оних који прате. Да ли ће се заиста ићи на измене у Народној скуштини видећемо - рекао је Антонијевић.

Председник Вучић је рекао да је ово слика и прилика Србије, као и свог лицемерја са којим се суочавамо.

- Волео бих да сам у опозицији да могу Антонијевићу да одговорим на прави начин. Европски парламент се није изјашњавао. Каже не мењају се изборни закони. Па ја сам то увек говорио. Ми смо већ променили три закона по налогу Милана Антонијевићу. Промењен је закон о финансирању изборне кампање, променили смо закон о борби против корупције, о томе да директор неког предузећа не може да финансира изборну кампању… Променили смо закон који директно иде на штету власти. Имаћемо пресликано јавно мњење, разговор ће се вратити у парламент, а не на улицу, и трећа ствар натераће нас да радимо и да схватимо да не можемо да имамо апсолутну власт са 40 одсто, него више од 45 одсто - додао је Вучић.

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Фото: Пинк printscreen

Вучић је упитао како је смањење цензуса удар на људе уколико се смањи изборни цензус, констатујући да је тиме угрожена само владајућа странка.

Антонијевић је рекао да су говори са представницима СНС говорили о темељним изменама након избора, а да се за сада говори о мањим правилима, која не ударају на право грађана.

Вучић је рекао да зна шта га боли и шта остале секира, а то је да никога у Европи неће наћи, да неће подржати ово донето, сем Тање Фајон.

- Ово се тиче политичких партија. Коју смо то партију овим умањили сем СНС - упитао је Вучић.

Вучић је рекао да ће следећи избори бити 2024. када ће бити представљено све што се ради.

- Ту њих боли цензус од три одсто - рекао је Вучић.

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Фото: Пинк printscreen

Смајловић је рекла да је штета што људи из опозиције неће да дођу и да кажу шта им то смета.

- Они се боре да СНС и власт политички не профитирају. Ако падне бојкот, то је политичка корист. То је природа политичке борбе - рекла је Смајловић.

Вучић је рекао да су изборни услови 2012. били много гори него што су данас.

- Ми нисмо кукали ни плакали него смо ишли на изборе. Могли смо да причамо о томе што су направили од Србије, али смо без иједне новине и недељника изашли на изборе. Они данас само кукају и изјављују лажи најгоре врсте - рекао је Вучић.

- Померају рокове за изборе, а знају да народ и поред тога неће за њих да гласа. Хоће да им излазимо у сусрет, а није им довољно све што смо променили. Тако нека понижавају неку другу земљу, Србију нећете - рекао је Вучић.

Он је истакао да "избори неће бити 3. маја" него ће бити онда када одлуче они чија је то надлежност, када их Устав и закон прописују.

Додаје да постоји проблем код мањег дела опозиције који мисле да власт може да се осваја на улици.

Антонијевић је рекао да су желели да поправе изборне услове и додаје да сматра да је добро да се унапређује законодавство.

Milan Antonijević
Милан Антонијевић / Извор: Фото: Пинк printscreen

Вучић је истакао да је људима све јасно, и додао да се не слаже са Миланом и Љиљаном по овом питању.

Смајловић је истакла да је Вучић човек велике политичке моћи, али и додала да сматра да је Милан покушао да помогне изборном процесу.

Вучић је истакао да у тренуцима када су мислили да одлучују о судбини Србије, радили су ствари које нису у њиховој надлежности.

- Радим свој посао у складу са законом, и ако хоћете да имате фикуса, такав нисам и никада нећу да будем. Милан зна да сам у праву, као што сам у праву и за цензус. Хоћу да постигнем чишћење СНС-а на локалу, који ће морати да се понашају одговорно и желим да вратим политички живот у парламент - рекао је Вучић.

Како је рекао променили су три закона у којима се свака норма тиче избора.

- И поред тога што имају све паре овога света као и медијску моћ, опет губе - рекао је Вучић.

Други предлог - Биковићев говор на обележавању Дана Републике српске

Поводом другог предлога Антонијевић је рекао да је потребна државничка јасна порука да се може славити Дан Републике Српске, али у оквиру Дејтонског споразума, као и да ће власти у Српској то говорити.

Смајловић је истакла да би Додик рекао да би једног дана желео да се припоји Србији.

- Неко се изборио за ту Републику. Сматрам да је добро што постоји и не свиђа ми се то гађење према њој и наводним методама којим смо је освојили - рекла је Смајловић.

- Ако им је одвратна Република Српска зашто јој онда честитају рођендан? Неко се за то изборио, јесте био грозан грађански рат. Сматрам да је добро да постоји РС. Или јој честитамо рођендан или је она геноцидна творевина. Више Додик брани Дејтонски споразум, него они који је проглашавају геноцидном творевином - закључила је Смајловић.

Вучић је истакао да постоји нешто што народу не може да се узме из срца, и додаје да не крије да је срећан на постојање на РС и да је поносан што може да јој помогне.

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Фото: Пинк printscreen

- Ускоро ћу ићи у Дрвар да отворим фабрику иако она није у РС, већ је у једној од четири општине у Федерацији где су Срби већина. Чак и када не мислимо исто, од нас нисте чули ружну реч. Не морамо да се грлимо, али морамо да се поштујемо. Никада нисам довео у питање интегритет БиХ, а то се може видети и из честитке коју сам упутио Додику и Жељки Цвијановић. У програмском документу највеће Бошњачке партије стоји како треба да се уклоне српске општине око Сарајева и да њене стране РС - напоменуо је Вучић.

Вучић каже да у земљи имате људе који сматрају да се РС нас не тиче.

- То се може видети на друштвеним мрежама на којима кажу што си дао тамо паре, они то нису заслужили. За сваки динар који сам дао нашем народу спреман сам да сносим последице - рекао је Вучић.

Антонијевић додаје да су поруке које иду у два смера да се уз помен РС помиње и БиХ.

Вучић је рекао да га је један дан звао Џаферовић да му каже да би да дође на неки скуп Сулејмана Угљанина, и да му је рекао да нема проблема и да ћемо све обезбедити.

- Ту је Угљанин затражио специјалан статус за Санџак и назвао ме фашистом. Они су мислили да ћу да реагујем хистерично - рекао је Вучић напомињући да је рекао да не постоји могућност да се нешто тражи за статус Санџака, поменивши статус РС.

Први предлог - Апел 88

Говорећи о првом предлогу Вучић је на питање о односу њега и Ђукановића рекао да је у интересу да се посао ради за добробит свих.

- Урадили смо Српску кућу коју нико није хтео у Црној Гори, издвојили смо новац за српске институције, а неугрожавајући суверенитет Црне Горе. Ја никада нисам био у званичној посети тој земљи. Разговарао сам са Ђукановићем у Тирани и изнео сам свој став, он је рекао свој. Жао ми је што се владајућа партија у Црној Гори наљутила и то се види из њиховог саопштења. Спреман сам увек да разговарам са Ђукановићем, али ми морамо да бринемо о 28,73 одсто Срба у Црној Гори. Увек кажем ако имате неки рационалан одговор понудите га, а ако не онда га пронађите у будућности. Поносан сам на српски народ у Црној Гори који држи подигнуто главу - истакао је Вучић.

Вучић каже колико има оних који га оптужују што није подигао "секиру на Црну Гору" толико има и оних који говоре да је напао Црну Гору.

- Нећу да идем тенковима на Црну Гору, време српске глупости и неодговорности је прошло! Хоћу да разговарам! Они који би да ратују они би да ратују 24 сата, а 25. сат би да седе у кафићу, а неко други да за њих ратује - рекао је председник.

- Спреман сам да разговарам. Волео бих да дође до промене, али не верујем да ће се то догодити. Оно што је важно јесте да је ово пробудило српски народ у Црној Гори. Наићићете на трикове који говоре да је пробуђен православни народ у Црној Гори. Нисмо у лакој позицији, али шта да радимо - додао је Вучић.

Антонијевић каже да не би прозивао људе који су потписали Апел, али да се треба вратити на сам закон.

- Много је детаља и мора се гарантовати све. Београд није нешто посебно реаговао - додао је Антонијевић.

Према његовим речима, потребно је вратити се на сам закон и на то како ће бити спровођен.

- Можда је тај Апел спречио неку другачију реакцију. Мислим да постоји један интерес сарадње у региону и да се то показује. Само зачуђује да се заоштравају стања у тренутку када се траже заједнички интереси - рекао је Антонијевић.

Смајловић додаје да је неко ко мисли да ћемо после Ђукановића живети у државној заједници са Црном Гором.

- Мени смета што ми неко одузима право да се надам да ћемо поново некада живети заједно. Није ми јасно зашто нема више критике у Европи, у свету, о Ђукановићевом закону. Жао ми је што су неки из Београда потписали овај Апел - рекла је Смајловић и додала да ово сматра огромном провокацијом, и додаје да је дубоко вређа ово што се дешава.

-Мислим да су многи људи који се изјашњавају као Црногорци огорчени на овај закон. Погођена сам као грађанин Србије, огорчена сам због Срба у Црној Гори чија се права крше. Лакнуло ми је када је председник Србије рекао да је ово жестока асимилација Срба, јер се тако чуо глас Србије - рекла је Смајловић.

Хапшење директора Железнице

Милан Антонијевић осврнуо се на недавно хапшење једног од главних људи из железнице и рекао да је добро да је Србија ушла у борбу против корупције.

- Добро је да постоји разговор о борби против корупције која нас очекује у наредним годинама - рекао је Антонијевић.

Milan Aantonijević
Милан Аантонијевић / Извор: Фото: Пинк printscreen

Љиљана Смајловић истиче да није приметила да су неки прескочили вест о хапшењу.

Вучић је додао да је полиција дуже време припремала акцију и да је ухватила човека са парама које је добио.

Вучић је приметио да је Н1 лако прешла преко ове вести, а да није приметио да је у овом случају неко поменуо министарку Зорану Михајловић, да је умешана у ову аферу.

Смајловић каже да нема разлога да се сумња у истрагу тужилаштва.

Турски ток

На почетку емисије председник је упитан колику корист Србија може да има од Турског тока, на шта је одоговрио:

-  Ово је за нас врло битно за довођење компанија из Немачке и других западних земаља. Неће да дођу уколико нема гаса. Имамо сталност и сигурност добијања гаса. Објективно то ће бити руски гас који је за нас најповољнији. Најсигурнији је извор гаса - рекао је Вучић и додао да смо ми све своје у децембру завршили и да остаје да се заврши компресорска станица, и да ово нема везе са изборима.

Поред њега, у емисији ће гостовати и новинарка Љиљана Смајловић и директор Фондације за отворено друштво Србија Милан Антонијевић.

ИРИНЕЈ ХИТНО ПИСАО ТРАМПУ: "Мило ПРОГОНИ ПРАВОСЛАВЦЕ и ОТИМА НАМ СВЕТИЊЕ, морате да ИНТЕРВЕНИШЕТЕ!"

ИРИНЕЈ ХИТНО ПИСАО ТРАМПУ: "Мило ПРОГОНИ ПРАВОСЛАВЦЕ и ОТИМА НАМ СВЕТИЊЕ, морате да ИНТЕРВЕНИШЕТЕ!"

Дачић: Зашто сад опозиција ћути на изјаву начелника МУП? Они одмах прелазе на нове лажи, уместо да признају да су лагали

Дачић: Зашто сад опозиција ћути на изјаву начелника МУП? Они одмах прелазе на нове лажи, уместо да признају да су лагали

"Да се скупимо, да земља не може да нас држи!" Вукојица Сандић послао МОЋНУ поруку Србима у Црној Гори

"Да се скупимо, да земља не може да нас држи!" Вукојица Сандић послао МОЋНУ поруку Србима у Црној Гори

ХРВАТСКИ УДАР НА СРБИЈУ: Преузели председавање ЕУ и одмах спремају "ЦРНУ ЛИСТУ" захтева за нашу земљу

ХРВАТСКИ УДАР НА СРБИЈУ: Преузели председавање ЕУ и одмах спремају "ЦРНУ ЛИСТУ" захтева за нашу земљу

"ПРЕКИНИТЕ ДА ЛАЖЕТЕ О ЈОВАЊИЦИ! Породица Вучић нема везе са овим случајем, притисака није било!" МАЛИ СЕНТА отклонио све дилеме

"ПРЕКИНИТЕ ДА ЛАЖЕТЕ О ЈОВАЊИЦИ! Породица Вучић нема везе са овим случајем, притисака није било!" МАЛИ СЕНТА отклонио све дилеме

ПОЧЕЛО 79. ЗАСЕДАЊЕ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Дебату отворио Антонио Гутереш - председник Србије говори вечерас око 19.30 часова
Aleksandar Vučić

ПОЧЕЛО 79. ЗАСЕДАЊЕ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Дебату отворио Антонио Гутереш - председник Србије говори вечерас око 19.30 часова

24.09.2024. 15:56
ВУЧИЋ И ТЕНИСКА ЛЕГЕНДА ЗАЈЕДНО У ЊУЈОРКУ: Председник се огласио на друштвеној мрежи и послао занимљиву поруку "Научио ме је..." (ФОТО)
Aleksandar Vučić

ВУЧИЋ И ТЕНИСКА ЛЕГЕНДА ЗАЈЕДНО У ЊУЈОРКУ: Председник се огласио на друштвеној мрежи и послао занимљиву поруку "Научио ме је..." (ФОТО)

24.09.2024. 11:30
ОПОЗИЦИЈА НЕ ЗНА ДА ЛИ ХОЋЕ ИЛИ НЕЋЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА НА СЕДНИЦИ О ЛИТИЈУМУ Потпуно су изгубљени, не знају шта раде
Aleksandar Vučić

ОПОЗИЦИЈА НЕ ЗНА ДА ЛИ ХОЋЕ ИЛИ НЕЋЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА НА СЕДНИЦИ О ЛИТИЈУМУ Потпуно су изгубљени, не знају шта раде

24.09.2024. 11:25
"НЕ МОЖЕ ЗДРАВСТВО ДА СЕ РАСПАДА" Премијер Вучевић: Моја странка има више факултетски образованих људи него што ви добијате гласова на изборима
MIloš Vučević

"НЕ МОЖЕ ЗДРАВСТВО ДА СЕ РАСПАДА" Премијер Вучевић: Моја странка има више факултетски образованих људи него што ви добијате гласова на изборима

24.09.2024. 10:45
Подељени грађевински пакети за избеглице
Dodeljena građevinska pomoć

Подељени грађевински пакети за избеглице

24.09.2024. 16:19
УХАПШЕН НАСИЛНИК ИЗ БЕОГРАДА: Пијан насрнуо на супругу, а у тужилаштву изјавио да се НЕ СЕЋА НАПАДА
Hapšenje

УХАПШЕН НАСИЛНИК ИЗ БЕОГРАДА: Пијан насрнуо на супругу, а у тужилаштву изјавио да се НЕ СЕЋА НАПАДА

24.09.2024. 16:12
Отворене пријаве за курс "Кроз објектив до успеха – обрада фотографије и видео записа"
Kurs "Kroz objektiv do uspeha"

Отворене пријаве за курс "Кроз објектив до успеха – обрада фотографије и видео записа"

24.09.2024. 16:06
ЦРНИ БИЛАНС: Израелски напад на Либан однео 356 живота, 1.240 особа рањено!
Liban

ЦРНИ БИЛАНС: Израелски напад на Либан однео 356 живота, 1.240 особа рањено!

24.09.2024. 16:00
ПОЧЕЛО 79. ЗАСЕДАЊЕ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Дебату отворио Антонио Гутереш - председник Србије говори вечерас око 19.30 часова
Aleksandar Vučić

ПОЧЕЛО 79. ЗАСЕДАЊЕ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Дебату отворио Антонио Гутереш - председник Србије говори вечерас око 19.30 часова

24.09.2024. 15:56
ОД СУМРАКА ДО СВИТАЊА НА МИСТИЧНОМ РТЊУ – „НЕПОБЕДИВИ“ ОСВОЈИЛИ И ПИРАМИДУ!
Invictus Challenge by Mozzart

ОД СУМРАКА ДО СВИТАЊА НА МИСТИЧНОМ РТЊУ – „НЕПОБЕДИВИ“ ОСВОЈИЛИ И ПИРАМИДУ!

24.09.2024. 14:52
ЈОШ ЈЕДНА УЖАСНА ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ! Мушкарац погинуо на лицу места, жена и дете у тешком стању
policija

ЈОШ ЈЕДНА УЖАСНА ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ! Мушкарац погинуо на лицу места, жена и дете у тешком стању

24.09.2024. 14:51
(ВИДЕО) ОПЕЛО СВЕШТЕНИКА СЕ МЕША СА ЈАУЦИМА: Сахрањени отац и троје деце у Новом Пазару, испраћени уз сузе и звуке трубе
sahrana u Novom Pazaru

(ВИДЕО) ОПЕЛО СВЕШТЕНИКА СЕ МЕША СА ЈАУЦИМА: Сахрањени отац и троје деце у Новом Пазару, испраћени уз сузе и звуке трубе

24.09.2024. 13:45