Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

СРБИ ОПТУЖЕНИ ЗА ТЕРОРИЗАМ СЕ ИЗЈАСНИЛИ ДА НИСУ КРИВИ: Почело суђење четворици оптужених на Космету (ВИДЕО)

21.08.2024. 15:31
Počelo suđenje Srbima
Почело суђење Србима / Извор: Youtube Printscreen/ Косово Online

Пред Посебним одељењем Основног суда у Приштини почео је главни претрес на суђењу Милуну Миленковићу Лунету, Дејану Пантићу, Александру Влајићу и Миомиру Вакићу оптуженим за извршење терористичког акта, а они су се на самом почетку изјаснили да се "не осећају кривим за дела која им се стављају на терет".

Судско веће је навело да ће посебно размотрити предлог адвоката Предрага Миљковића да Миленковићу уз јемство од 70.000 евра, мера притвора буде замењена мером кућног притвора.

Судија Ваљон Куртај истакао је на почетку суђења да оптужени могу да признају или негирају кривицу, а затим и упитао сваког од њих да се изјасни појединачно.

Сва четворица оптужених изјавили су да се не осећају кривим за дела која им се стављају на терет.

Тужилац Беким Кодралију је, говорећи о Милуну Миленковићу истакао да је он, 2.12.2022. године, када се случај догодио, одмах након обавештења од стране оптуженог Александра Влајића изашао из ресотрана "Греј" и заједно са двојицом других лица кренуо у правцу канцеларије Цик-а у Северној Митровици, где је, као је навео, заједно са М.Ј. који се налази у бекству, обавестио друге особе "да изађу на терен".

Такође, навео је да је оптужени из возила Хитне помоћи узимао експлозивна средства и рекао осталима "брже, брже, немојте да заборавите ово".

Кодралију је додао да ће се поменуте радње потврдити из видео снимака и фотографија, али и других видова комуникација.

„Он је, такође, сам писао на друштвеним мрежама као заменик команданта Северне Бригаде“, навео је тужилац.

Тужилац тврди да је Миленковић био једна од главних особа за нападе који су се догодили на просторије ЦИК-а.

„Поштовани, иза истог постоје слике и видео на којима држи борбено оружје и пуцајући са њим у северном делу Косова, што значи да је окривљени предузео кривичне радње као у конкретном случају“, рекао је он.

Говорећи о Александару Влајићу, тужилац је истакао да ће се из извођења доказа потврдити се да је осумњичен и за друга кривична дела- шпијунажу.

„Такође је имао главну улогу у организацији овог терористичког напада. Након извођења доказа потврдиће се да је исти сарађивао са Миленковићем и другим лицима везано за радње у циљу напада. Из доказа који ће бити представљени потврдиће се да је након предузетог напада, критичног дана, око 15.50 часова објавио слике на друштвеним мрежама, Инстаграму, Канцеларије ЦИК-а и полицијских слиужбеника где је писао „Нема предаје, Космет остаје. Ово је Идриз Идризи, шиптарски обавештајац, знамо те и чекамо на северу. Бригада север“, навео је тужилац.

Он је додао да је Влајић, заједно са другим оптуженима, извршио кривично дело описано као у оптужници и да ће то потврдити из извештаја са његовог телефона где је једне вечери, пре напада на канцеларије ЦИК-а у Северној Митровици, причао о доласку службеника ЦИК-а.

Када су у питању Миомир Вакић и Дејан Пантић, тужилац тврди да ће се након извођења доказа „без сумње потврдити да су исти извршили кривично дело за које се оптужују“.

„Из видео снимака који ће се погледати и пред овим судом потврдиће се да је окривљени Пантић имао обучену једну јакну тамне боје, која припада Северној бригади и која је достављена као доказ. То се десило критичног дана пре напада, када је окривљени Пантић кренуо у правцу канцеларија ЦИК-а у Северној Митровици. Из реализованих комуникација, путем апликације viber, који ће бити представљени пред вама, потврдиће се да је Пантић заједно са Вакићем разговарао о експлозији Канцеларија ЦИК-а, о кретању Косовске полиције, поменувши и друга насеља Северне Митровице. И док су полицајци били у близини објкета, окривљени Пантић је рекао окривљеном Вакићу, да се тамо „тресу крушке“. Мислећи да је тамо полиција и да се тамо могу бацати и друга експлозивна средства, за шта је окривљени Вакић одговрио Пантићу, 'ti баци неку јабуку њима'“, навео је тужилац.

Такође, тврди да је Пантић након инцидента сликао статичну тачку полицију пеко пута објекта ЦИК-а, сликао је возила и присуство полицајаца.

"Слику је одрадио из дајине, његовог стана. Окривљени Пантић, након разматрања доказа потврдиће се и преко банкарских рачуна да је током времена док је био запослен у Полицији Косова исти био запослен и у МУП-у Србије. Тиме се потврђује да је исти у једном или другом облику предузео противзаконите радње, забрањене законима Косова“, рекао је тужилац.

Он тврди да ће се након извођења доказа „на убедљив начин потврдити да су окривљени све ове терористичке радње предузели са циљем да униште основне политичке и уставне структуре Републике Косове и да ометају државне орган у том делу".

Бранилац Бркљач: Оспоравам основаност оптужнице

Миодраг Бркљач, бранилац Милуна Миленковића истакао је да је врло разочаран због онога што је чуо од тужиоца, али посебно оним што пише у оптужници, наточито у делу који се односи на чињенични опис радње извршења.

"Оспоравам у потпуности основаност ове оптужнице у погледу свих битних чињеница и околности које су њој наведене, јер сматарм да те чињенице и околности нису поткрепљене ваљаним доказима, таквим доказима који би могли да оправдају стандард добро основане сумње, а да не говорим о томе да ли би могли да буду докази који ван сваке разумне сумње могу да докажу да је мој клијент стварно извршио кривично дело које му се ставља на терет. Очекивао сам од колеге тужиоца, који није аутор оптужнице, да ће се потрудити да нам презентује, да суду предложи, вербалне и материјалне доказе који снажно потврђују његову тезу да је мој клијент заједно са осталима извршио кривично дело за које се оптужује. Нажалост, уместо тога тужилац нас бомбардује једном количином обавештајних извештаја полицијских службеника који наводно треба да послуже као крунски докази да су окривљени извршили дело“, рекао је Бркљач.

Кривична пријава никад није могла да буде доказ у поступку, рекао је Бркљач.

„Поставља се питање, каква је јачина осталих полицијских извештаја који се нуде као докази, као крунски докази. Других доказа практично нема“, рекао је Бркљач, наводећи да је наишао на извештај полицајца, који се предлаже као доказ, а где он преноси садржину разговора коју је имао са осумњиченим.

„Па зар на оваквом извештају може да се заснива оптужница. Ово је врхунац непознавања процедуре или је у питању зла намера. Ја бих се пре определио да је у питању зла намера. Не могу да верујем да је колега, бивши тужилац, врло искусан човек, који је недавно отишао у пензију, дозволио да један овакав папир уђе у предмет као једн од крунских доказа“.

Истакао је да је судија требало да елеминише овакав доказ.

„Ја не кажем да ће ово за вас бити одлучујуће, међутим, кад обичан човек ово чита, без обзира што је професионалац, то на њега може утицати. То не сме да се догоди“, рекао је Бркљач.

Други сегмент уводне речи Бркљача односио се на саизвршилаштво.

„Као што сте могли да чујете, тужилац каже да су ова четворица људи поступали као саизвршиоци. Ја немам претензију, мада бих имао доста тога да кажем у овој тему, да било коме држим предавања о саизвршилаштву. Сигуран сам да боље од мене знате шта је саизвршилаштво, најкраће то је виши облик организовања већег броја лица која су се удржила са циљем да изврше неко кривично дело. Да би постао саизвршилац мора да буду испуњени одређени елементи. Субјективни или објективни. Колико знам, закон је регулисао питање саизвшилаштва, судска пракса је то још више дорадила. Где је овде претходни договор између окривљених као један од елемената саизвршилаштва, где је овде јединствени умишљај, зајендичка одлука да изврше кривично дело и на крају, где је овде подела улога између ових људи? Шта су се они то договрили и како су они то урадили? Је л пише нешто од тога у чињеничном запису? Не пише ништа, ниједна једина реч. Само у делу правне квалификације, каже се, у саизвршилаштву и помиње се члан 31“, навео је он.

Истакао је да то само не да је незаконито, већ је, како истиче, и грехота да се овим људима тако нешто ставља на терет.

„Ово је најкраће речено срамота за једно Специјално тужилаштво. Ја не кажем ништа лично ни за јендог тужиоца, ја кажем за институцију“, рекао је он.

Истакао је да у овом предмету постоји покушај да се служба Хитне помоћи повеже са извршиоцима тешких кривичних дела.

„То не стоји у диспозитиву, али из списа предмета се види, а то смо данас и од тужиоца чули да он тврди да је мој клијент заједно са осталима, са целом том групом људи, пришао код возила Хитне пооћи и да су одатле добили две ексползивне направе, две бомбе просто речено. Ја сам мислио кад сам чуо да тужилац има такву информаицју да ће он покушати да саслуша људе који су били тога дана у том возилу, који су донели те бомбе, па ако утврди да су они са тиме повезани, да ће можда и да их процесуира, међутим, ништа. Ми браниоци смо све време док је трајала истрага били у поптуном мраку. И нисмо знали шта се у истрази дешава, за разлику од неких других специјалних тужиоца који браниоце зову да присуствују свакој истражној радњи, овај тужилац нас није третирао уопште“, рекао је Бркљач, и у име одбране предложио да буде саслушана комплетна екпа Хитне помоћи која је критичног дана била у близини лица места, наводећи њихова имена.

„Ови људи вам могу објаснити како су се нашли ту тога дана, каква је методологија изласка Хитне помоћи на терен, да ли су изашли зато што их је неко звао, или зато што су требали некоме да однесу бомбе. У сваком случају ове људе предлажемо да буду саслушани јер они могу да сведоче о врло битним чињеницама у овом предмету. Предлажем да се идентификује и позове као сведок особа која је позвала Хитну помоћ. Ја имам број телефона, али хисам до овог тренутка успео да утврдим која је то соба. Јер према неким информацијама она није тренутно у Митровици. Ако будем утврдио ко је то даћу вам име и пезиме. Предлажем да службено, ви, прибавите оригинални протокол, књигу, од Дома здравља у Северној Митровици где се уписују подаци у одређеним рубликама за сваки излазак возила хитне помоћи на терен. Тамо ће се утврдити тачно време изласка и тачно време доласка близу места догађаја“, рекао је он.

Тужилац је предложио да се саслушају сведоци Б.Х. и Н.Ф, на шта је Бркљач регаговао.

„Осврнуо бих са на предлог тужиоца у вези са сведоцима, он је данас предложио два сведока, Б.Х, и .Н.Ф., полицијске службенике, па ти полцијски службеници нису пали са неба, нису сада дошли на терен, они су ту од почетка ове истраге. Н.Ф. је већ писао одређени извештај. Тужилац је морао на време да обелодани своје доказе, ако је знао за те људе, имао је обавезу одмах да их предложи. Ја се лично снажно противим томе да ови сведоци буду саслушани у овом поступку“, закључио је он.

Suđenje Srbima na Kosmetu
Суђење Србима на Космету / Извор: Youtube Printscreen/ Косово Online

Делевић: Докази нису релевантни

Милош Делевић адвокат Александра Влајића такође је реаговао на предлог специјалног тужиоца за извођење доказа саслушањем два сведока.

„Поштовани судија, уколико усвојите овај предлог Специјланог тужилаштва, на самом почетку овог суђења ћете повредиит зако о Кривичном поступку, ови сведоци су били познати специјалном тужилаштву за време истраге, они су у њој учествовали и тужилаштво их није предложио приликом подизања оптужице“, рекао је Делевић.

Он се сложио са Бркљачем по питању саизвршилаштва

„Видећемо у доказном поступку да Александар Влајић није имао било какву комуникацију, догвор ,сарадњу са осталим окривљеним. А шта имамо у доказима које је приложило тужилаштво, поштоване судија, ја ћу се потрудити да вам објасним одакле фотографије које су, због репресије које становништво на северу Косова осећа од стране полиције, то становништво се на један начин самоорганизовало. Организовали су се на начин да су направиле групе на друштвеним мрежама које броје и по 10 -15.000 члановима. У тим члановима се пише где је саобраћајна полицја, да ли се негде налази специјална полиција, да ли неког хапсе. Један скриншот те групе се користи против мог брањеника, он то није објавио, објавио је један од чланова те групе. Да ли се то налази у његовом телефону, да, уосталом у овим списима предмета које је предложило тужилаштво више од 90 одсто су објаве непознатих лица на друштвеним мрежама. Фотографије непознатих колега, објаве на Фејсбуку и Инстаграму. Viber и смс преписке мог клијента, окривљеног, са породицом и пријатељима. Већина ових доказа није релевантно за овај поступак“, рекао је он.

Подсетио је да је тражио у захтеву за одбацивање оптужнице да се овај предмет врати Специјланом тужилаштву, али да суд то није усвојио.

„Такође, у складу са законом тражио сам, да закажете седницу ради оцењивања приговора на доказе, то такође нисте усвојили. Ми смо прескочили важан део поступка, у којем смо могли да обавежемо тужилаштво да изврши селекцију доказа који су релевантни за овај поступак, а посебно да изврши селекцију за сваког окривљеног понаособ. У том случају би вама било лакше да пресудити, тужилаштву да гони окривљене, а нама да их бранимо“, рекао је Делевић.

И данас је затражио да суд обавеже тужилаштво да изврши селексију доказа који су релевантни за овај предмет.

„Такође, у складу са чланом 250, предложио сам саслушање три сведока. Њихова имена нећу данас објавити јавно. Ви имате у уводној речи коју сам тражио, јер у најмању руку ћу тражати да седница буде затворена за јавност када се они буду саслушавали, а за једног сведока ћу тражити захтев за анинимност, јер исти осећају велику опасност да сведоче на овом суду“, рекао је Делевић.

Пантовић: Уводне речи као завршне

Љубомир Пантовић, адвокат Дејана Пантића, истакао је да су уводне рече специјалног тужиоца више личиле на завршну реч.

„Анализирана је садржина многих доказа, цитирани су многи докази, давана правна оцена тих доказа која узград нема неку везу са мојим брањеником. Сви докази који су цитирани од стране тужиоца, у вези мог брањеника, не односе се на датум 6.12.2022. који је временски оквир наше оптужнице. Желим да кажем да имам уверње да данас почињемо главни претрес у ситуацији где имамо оптужницу специјалног тужилаштва која заиста није заснована на доказима, посебно не на релевантним доказима, нити на доказима који би изван разумне сумње потвридли кривицу Дејана Пантића, а чињаница је и осталих окривљених и верујем да ће се ово што сам сада рекао потвридти на крају главног претреса“, рекао је Пантовић.

Истакао је да се први пут сусреће са ситуацијом да је оптужница подигнута против четворице окривљених за једно веома озбиљно и тешко кривично дело, а да у тој оптужници тужилаштво није предложило ниједног јединог сведока, већ само полицијски извештај.

У оптужници немамо иједне речи о томе у чему се састоји саизвршилаштво ових људи. Шта је конкретно мој брањеник урадио, ништа. Све у један џак су стрпали“, рекао је он.

Он је затим указао на нешто што је претходило суђењу.

„Још у раној фази истраге, пре подизања оптужнице, један акутелни министар у Влади Косова је у више наврата мог брањеника назвао терористом и то је учнио у јавним иступањима у својству министра, медији су то пренели. Ја сам прелистао три таква случаја“, рекао је Панотивћ и подсетио да косовски устав предвиђа претпоставку невиности, а да је исто предвиђено у закону о кривичном поступку у члану 3 став 1.

„Нико није крив, док његова кривица не буде утврђена правноснажном пресудом надлежног суда. При томе, тај исти министар је оптужен пред овим судом и суди му се за кривично дело са елементима насиља“, рекао је Пантовић.

Говорећи о предлогу тужиоца да се саслушају два сведока, Пантовић је навео да је тужилаштво водило истрагу о овом случају пуну годину, а да је осам месеци прошло од подизање оптужнице.

„Било је довољно времена да тужилаштво предложи сведоке, тако да, слажем се са колегама, закон предвиђа да се не дозвољава да се у овој фази прхвати саслушање сведока који су били познати у време подизања оптужнице а и пре тога“, рекао је Пантовић.

Васић: Срамота од оптужнице

Дејан Васић адвокат Миомира Вакића, истакао је да се слаже са колегама у погледу тога како је истрага спроводена.

„Ово је срамота од оптужнице, како је рекао колега Бркљач, јер сам и ја то помислио. Хоћу као и колега да се извиним тужиоцу што сам то помислио, јер ми, у досадашњој пракси у суђењу моме народу нисмо видели још да неко буде оптужен за нешто што је мислио. Мој брањеник Миомир Вакић оптужен је да је, ни мање ни више, терориста. Молим вас, терориста“, рекао је Васић.

Он је потом прочитао поруке које су, како тврди, једини доказ против његовог клијента који је оптужен да је терориста.

„Четири једине поруке које њега оптужују да је терориста. Размењене три дана након догађаја. „Мирно, али напето“. На шта му је Дејан одговорио. „Ту се тресу крушке“. А Вакић њему, три дана касније, „баците им по неку јабуку“. А онда је Дејан њему написао, „сада ће моја жена да им носи кафу“. А Вакић њему „они пију чај од шипка““, прочитао је Васић.

„Председниче, за ово су га оптужили да је терориста. Председниче, за ово. Да ли је могуће да смо ми у судници због овога, крушака, јабука, кафе и шипка? Ја бих волео да знам, шта је та Пантићева жена учинила са том кафом. Зашто и она није оптужена да је терориста, можда је то молотовљев коктел. А овај чај од шипка може да буде незгодан, да изазова можда штету већег обима или три дана касније опасност по нечији живот“, био је ироничан Васић.

Судија усвојио предлог тужиоца и одбране

Судија Вљон Куртај усвојио је предлог тужиоца да се позову у својству сведока Б.Х. Н.Ф., као и предлог адвоката Миодрага Бркљача да се обрате Дому здравља у Северној Митровици и затраже протокол о томе ко је био ангажован у Хитној помоћи кључног дана и на чији се позив одазвала Хитна помоћ.

Миљковић: Уз јемство, Милуновићу одредити меру кућног притвора

Адвокат Предраг Миљковић затражио је замену мере притвора за Милуновића уз понуду јемства.

„Овај предлог се разликује од претходног у томе што смо повећали суму са 50.000 на 70.000 евра јемства, а која ће бити довољни гарант да Милун Миленковић неће пропустити нити једно једино суђење“, навео је Миљковић.

Тужилац Беким Кодралиу је оспорио предлог Миљковића у вези оптуженог Милуна Миленковића да се брани са слободе, јер како наводи, постоје законски услови за продужење усвојене мере до стране суда.

Судско веће: Размотрићемо предлог

Судско веће одлучило је да да ће поводом предлога Миљковића донети посебну одлуку и размотрити и предлог и приговоре одбране.

Наредна рочишта заказана су за 4., 11. и 29. октобар када се очекује извођење сведока тужилаштва, а затим и одбране. Четворица Срба терете се да су, у саизвршилаштву са другим неидентификованим лицима, извршили терористички напад на просторије Општинске изборне комисије 6. децембра 2022. године, када су бацили две ручне гранате и две шок бомбе, чиме су, како се наводи, угрозили животе људи.

На почетном рочишту одржаном 30. јануара четворица Срба изјаснила су се да нису крива за оптужбе које им се стављају на терет. У притвору се налазе Милун Миленковић Луне и Александар Влајић, док се остали бране са слободе.

Србија Данас/Косово online

 

ПРИВЕДЕН ЈОШ ЈЕДАН СРБИН ИЗ СЕВЕРНОГ ДЕЛА МИТРОВИЦЕ У току саслушање
Kosovska policija

ПРИВЕДЕН ЈОШ ЈЕДАН СРБИН ИЗ СЕВЕРНОГ ДЕЛА МИТРОВИЦЕ У току саслушање

17.09.2024. 21:15
Дачић у Берлину одговорио Свечљи: Бриселски споразум остао мртво слово на папиру, после 11 година није формирана ЗСО
Ivica Dačić

Дачић у Берлину одговорио Свечљи: Бриселски споразум остао мртво слово на папиру, после 11 година није формирана ЗСО

17.09.2024. 17:32
ПРИШТИНА ОДБИЛА ТРИЛАТЕРАЛНИ САСТАНАК: Бисљими није прихватио да се разговара о ЗСО
Petar Petković

ПРИШТИНА ОДБИЛА ТРИЛАТЕРАЛНИ САСТАНАК: Бисљими није прихватио да се разговара о ЗСО

17.09.2024. 16:29
"НЕМА ВЕЋЕГ ОЧАЈНИКА ОД КУРТИЈА" Петковић: Боли га то што народ верује свом једином председнику Вучићу
Petar Petković

"НЕМА ВЕЋЕГ ОЧАЈНИКА ОД КУРТИЈА" Петковић: Боли га то што народ верује свом једином председнику Вучићу

17.09.2024. 16:26
ДРАМА ДОСТИЖЕ ВРХУНАЦ Како је атентат на Трампа утицао на јавно мњење у Америци и ко је сада у предности - ДЕТАЉНА АНАЛИЗА
Kamala Haris i Donald Tramp

ДРАМА ДОСТИЖЕ ВРХУНАЦ Како је атентат на Трампа утицао на јавно мњење у Америци и ко је сада у предности - ДЕТАЉНА АНАЛИЗА

17.09.2024. 22:45
ПЛАНЕТИ ПРЕТИ ЈЕЗИВА ПОШАСТ Патогени отпорни на лекове стварају забринутост код стручњака, могли би да УМРУ МИЛИОНИ?!
bolnica

ПЛАНЕТИ ПРЕТИ ЈЕЗИВА ПОШАСТ Патогени отпорни на лекове стварају забринутост код стручњака, могли би да УМРУ МИЛИОНИ?!

17.09.2024. 22:27
ВЕЛИКА ТУГА: Бајкер из Београда пуштен на кућно лечење, па недуго затим преминуо
Stradali bajker iz Beograda

ВЕЛИКА ТУГА: Бајкер из Београда пуштен на кућно лечење, па недуго затим преминуо

17.09.2024. 22:12
ИЗБИО ПОЖАР НА НОВОМ БЕОГРАДУ Више ватрогасних возила на терену - објављени снимци са лица места (ВИДЕО)
Vatrogasci na terenu

ИЗБИО ПОЖАР НА НОВОМ БЕОГРАДУ Више ватрогасних возила на терену - објављени снимци са лица места (ВИДЕО)

17.09.2024. 21:51
БЕОГРАДСКА НАДБИСКУПИЈА ПРОСЛАВЉА 100 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА Вучић: "Упућујем најискреније честитке свим припадницима католичке заједнице у Србији" (ФОТО)
Aleksandar Vučić

БЕОГРАДСКА НАДБИСКУПИЈА ПРОСЛАВЉА 100 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА Вучић: "Упућујем најискреније честитке свим припадницима католичке заједнице у Србији" (ФОТО)

17.09.2024. 20:00
ПОЧИЊЕ МИНИ ЛЕДЕНО ДОБА?! "НИЈЕ НАИВНО" Шок прогнозе метеоролога: Ово нисмо видели дуже од 60 година, пред нама је неочекивани период
Vremenska prognoza

ПОЧИЊЕ МИНИ ЛЕДЕНО ДОБА?! "НИЈЕ НАИВНО" Шок прогнозе метеоролога: Ово нисмо видели дуже од 60 година, пред нама је неочекивани период

17.09.2024. 21:24
ОНИ НЕЋЕ МОРАТИ У ВОЈСКУ? Служење отаџбини је понос и част, али ако испуњавате ове услове бићете поштеђени
Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije

ОНИ НЕЋЕ МОРАТИ У ВОЈСКУ? Служење отаџбини је понос и част, али ако испуњавате ове услове бићете поштеђени

17.09.2024. 20:44
Карлеуша понудила Поповићу помоћ: "Чула сам да Сале није добро..." Заборавила на њихов сукоб и открила детаље разговора са његовом супругом Сузаном
Saša Popović, Jelena Karleuša

Карлеуша понудила Поповићу помоћ: "Чула сам да Сале није добро..." Заборавила на њихов сукоб и открила детаље разговора са његовом супругом Сузаном

17.09.2024. 21:25