Руска лекарка објаснила како убити сваки вирус у храни
Тајна је у једном кућном апарату.
Позната руска лекарка Елена Малишева саопштила је да загревање хране у микроталасној рерни убија сваки случајни вирус, чак и ако је кувар кашљао или кијао за време припремања хране.
Ево како је Грчка успела да избегне катастрофу, упркос томе што су им клима и менталитет исти као у Италији и Шпанији
РАСТЕ БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ КОРОНА ВИРУОМ У ТУРСКОЈ: За 24 сата регистровано преко 5.000 нових случајева
СВИ ГОВОРЕ О НЕМАЧКОМ ЧУДУ, А ЋУТЕ О ОНОМЕ ШТО СЕ ДЕШАВА У РУСИЈИ: Познати доктор раскринкао цео свет
Малишева је на Инстаграму објаснила да ли заражени кувар може купцу пренети вирус преко хране коју је припремао.
Наиме, према тврдњама професорке молекуларне биологије и имунологије у Лос Анђелесу Пауле Кенон, потрошачи не треба да се плаше куповине готове хране, јер се кувари у ресторанима придржавају строгих хигијенских правила како би избегли болести изазване храном.
Поред тога, Малишева је саветовала да готову храну из посуде у којој је купљена треба загрејати у микровалној рерни, опрати руке и потом јести. Како је истакла, због тога се препоручује узимање готове замрзнуте хране, која захтева загревање.
Раније је Малишева изјавила да око 80 одсто људи лако или скоро без икаквих симптома подноси корону.
Рогозин одбрусио Илону Маску: Инструкције добијам од Путина, а не из Вашингтона
У овоме граду је за само два сата распродато хлеба у количини намењеној за један дан!
ПАПА СЛУЖИО МИСУ У ПРАЗНОЈ БАЗИЛИЦИ СВЕТОГ ПЕТРА: Ускрс даје наду у најмрачнијем часу
Највећа грешка СЗО у историји: Потценили снагу корона вируса или је политика умешала прсте?
Током немачког председавања ЕУ главна тема ће бити КОРОНА ВИРУС