ПАКАО НА ВЕЧЕРИ ЗА ДВОЈЕ - Анђели Ђуричић пресео излазак кад га је видела за столом, напустиа локал одмах
Није јој лако.
Анђела Ђуричић има више разлога за славље. Иако се чинило да јој није најлакше у животу, с обзиром на то шта је све претпела током "Задруге 6", али и када је изашла из ањгледанијег ријалитија. Ипак, она је успела уз снажан напор и уз подршку својих најмилијих да поново изгради свој живот.
Она вредно гради своју нову телевизијску каријеру, а њени фанови су пуни речи хвала за то како се снашла у улози водитељке.
ДОТАКАО ДНО! Филип Цар прешао границу у својој жељи да заради: Сви га јавно осуђују након што су ово видели
ОПТУЖУЈУ ЦАРА ДА ЈЕ ПОВУКАО ЛИНИЈУ КОКАИНА УЖИВО НА ТИКТОКУ - прва изјава након снимка који кружи интернетом
ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Предивне вести о Ани Ћурчић - након свих патњи, коначно радост у њеном животу
Она је на свом Инстаграм налогу објавила да ужива са својом добром другарицом те је поделила са својим пратиоцима како наздравља чашама умазаних од кармина. Њих две су уживале у скупоценом вину, а како кажу очевидци обе су биле видно расположене.
Ипак, иако је уживала у пићу, изгледа да је Анђела Ђуричић остала гладна.
Наиме, њена другарица се пожалила како Анђела није уживала у сушију, те је била разочарана када је за столом видела да се неће најести.
- Ја је довела на суши, а Анђела Ђуричић каже: После идемо нешто стварно да једемо - испричала је Анђелина другарица на свом сторију.
Шта је суши?
Суши је јапанско јело које се традиционално припрема од комбинације хладног киселог пиринча (схари) обликован у мале комаде и разних врста свежих или сирових морских плодова, поврћа или других састојака. Ово јело је постало популарно и препознатљиво широм света због свог специфичног начина припреме и карактеристичног укуса.
У сушију, пиринач је кључни састојак и она се посебно припрема са сирћетом, сољу и шећером како би се постигао карактеристичан укус. На њу се слажу различити комадићи рибе (попут лососа, туњевине, скуше итд.), шкољке, морски плодови, алге, свеже поврће и воће (као што су авокадо, краставци) и други додаци. Састојци се обично послужују уз умаке попут соја соса, wasabija и ђумбира.
Суши се често послужује у комадима (нигири) или ролницама (маки) које су умотане у танку суши алгу (нори). Осим тога, постоји неколико других врста сушија, као што су сасхими (сирова риба послужена без пиринча) и суши у чинији (chirashi суши), где су састојци послагани преко пиринча у посуди.
Важно је напоменути да се приликом конзумирања сушија препоручује пажљив одабир свежих састојака како би се избегле потенцијалне здравствене компликације које могу настати од сирове рибе.