Скувајте их на ОВАЈ начин и никада више нећете добити ГЊЕЦАВЕ ШПАГЕТЕ!
Мале тајне великих мајстора.
Сигурно је да не постоји особа која није помислила "ма скуваћу шпагете, то ми је најлакше и најбрже". И док је у једну руку то заиста тако, такође вам се сигурно десило да по завршетку, то више изгледа као гњецава смеша, него шпагете.
Ипак, постоји једна цака која ће вам омогућити да сваки пут направите укусне шпагете или макароне. Поступак прављења треба да иде овако:
Након што вам проври вода, убаците шпагете. Време кувања треба да буде оно са упутства. Када то време истекне, додајте једну кашику сунцокретовог уља и обавезно докувајте још пет минута.
Склоните са шпорета и оставите са стране, никако немојте цедити воду. Уколико желите да мало побољшате укус и пробате нешто другачије, додајте мало оригана.Тек када буде време за послуживање, исцедите воду, али ипак оставите мало унутра. Ово ће вам бити од велике помоћи уколико вам остане нешто за касније подгрејавање.
Када будете подгрејавали јело, никако то немојте чинити на највећој температури. Шпагете ће већ бити мало воденасте, али слободно додајте и пола кашике уља, како би биле још растреситије.
Пријатно!
БОГОВСКИ КРОМПИР: Када се ОВАКО прави, биће ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ!