БРЗИНСКО ЧИШЋЕЊЕ РОШТИЉА: Скините прљавштину за МИНУТ уз помоћ ОВЕ НАМИРНИЦЕ, кошта МАЊЕ ОД 50 ДИНАРА
Ништа лакше!
Најтеже што ће вам сутра пасти је вероватно обавезно чишћење роштиља пре него што месо замирише. Зато вам сада дајемо предлог како да га што лакше очистите без употребе токсичних хемикалија.
Потребан вам је црни лук, једну главицу поделите на пола и тако преполовљеног га окрените надоле ка загрејаној решетки, пређите преко целе решетке како бисте отклонили прљавштину и зрнца.
ПОДСТИЧУ ЦИРКУЛАЦИЈУ, ЧИСТЕ КРВНЕ СУДОВЕ: Намирнице које су ОДЛИЧНЕ за КРВ, треба их што чешће конзумирати
"Два месеца ме НИЈЕ ПИПНУО ПРСТОМ, размишљам ДА ГА ПРЕВАРИМ, само га посао занима!" Исповест ЗАПОСТАВЉЕНЕ СУПРУГЕ
Најбоље је да прво загрејете роштиљ да бисте сагорели преосталу храну. Затим га снажно истрљајте луком заглављеним на крају дугачке виљушке за печење. За додатну моћ у борби против гљивица, прво пошприцајте решетке лимуновим соком или белим сирћетом. Додатна киселост помаже у процесу чишћења.
Не само да црни лук има природна антибактеријска својства, већ ако пржите на ћумуру, можете га бацити директно у угаљ када завршите да бисте додали арому свему што печете на роштиљу.