РАПСОДИЈА УКУСА - Посни ђувеч од поврћа по провереном бакином рецепту (ВИДЕО)
18.03.2023.
10:30
Коментари (0)
Може се спремати и на води.
Ђувеч је једно од најпопуларнијих посних јела, а за љубитеље поврћа ђувеч спремљен на овај начин биће права посластица!
Потребно је:
- 1 већа веза младог лука
- 1 већа шаргарепа
- 1 мањи целер
- 1 шака грашка и бораније
- мањи цвет броколија
- 1 већи кромпир
- 1 ољуштен парадајз
- 3 паприке
- млевена паприка
- по жељи млевени бибер
- 2 кашичице белог лука у гранулама
- 1 кашика сувога зачина
- 30 мл уља
- 50 г пиринча
ХОРОСКОП ЗА 18. МАРТ: Овна очекује ОПУШТАЊЕ, Девицу РИЗИК, а овом знаку се смеши НОВА ЉУБАВ!
ХОРОСКОП ЗА 18. МАРТ: Овна очекује ОПУШТАЊЕ, Девицу РИЗИК, а овом знаку се смеши НОВА ЉУБАВ!
Ову биљку сви користимо за припрему јела, а ако се СТАВИ У ЧАРАПУ отклања бол у зглобовима (ВИДЕО)
Ову биљку сви користимо за припрему јела, а ако се СТАВИ У ЧАРАПУ отклања бол у зглобовима (ВИДЕО)
Припрема:
Пржити млади лук, додати сечену паприку па све мало продинстати, додати сецкану шаргарепу, целер, грашак, боранију, кромпир, опран пиринач и све зачине.
На крају ставити исечени парадајз или 100 мл куваног парадај, као и цветиће броколија. Све изједначити и ставити у рерну загрејану на 220 степени да се запече, око 30 минута. Одличан ручак са пуно здравог поврћа. Може се јести без хлеба.