Трик који олакшава живот: Ово је НАЈЗДРАВИЈИ НАЧИН како да ОДМРЗНЕТЕ МЕСО за само 10 минута!
Да би се одмрзнуо чак и мали комад меса, потребно је да прође најмање два, три сата.
Поступак можете убрзати употребом микроталасне, али постоји и негативна страна. Неретко се дешава да се месо по површини већ мало скува, а да изнутра остане залеђено.
Међутим, постоји један практично заборављен трик који су користиле наше баке, а који знатно убрзава одмрзавање меса.
ВЕНЕРА ЈЕ УШЛА У ЗНАК РАКА: Ова ТРИ ЗНАКА чека невиђена СРЕЋА
КОЛИКО ВАС ИМА У ТОЈ ВЕЗИ? Она има мужа и дечка и девојку коју дели са мужем, али и то није све
ПСУЈЕ НА СРПСКОМ: Џони Деп шокирао присутне на крају ИНТЕРВЈУА, изговорио свима познату реченицу (ВИДЕО)
За само 10 минута, намирница ће већ бити спреман за припрему. Потребно је да у топлој води, мало изнад собне температуре (око 40-45 степени Ц), растворите кашику обичног шећера и у њу ставите комад меса који желите да одмрзнете. Веома је битно да месо претходно извадите из кесице, фолије, или већ у чему сте га чували.
За само 10 минута ћете веома лако моћи да га исечете на комаде жељене величине – биће одмрзнуто.
Бонус је и што ће му шећер мало појачати и побољшати укус. Заправо, захваљујући шећеру оно је постало меко, нежно, а да је притом у потпуности задржало текстуру и свој укус.