Зимница за 20 минута: Најбржи начин припремања лучених паприка! (РЕЦЕПТ)
05.10.2022.
14:31
Коментари (0)
Без напорног печења и љуштења паприка, када једном пробате стално ћете је спремати
Састојци:
(све по укусу)
- Бели лук
- Со
- Уље
- Сирће
- Црвене паприке
По овоме се препознају НАТПРОСЕЧНО ИНТЕЛИГЕНТНИ - Ево како да знате да ли сте и ви међу њима
По овоме се препознају НАТПРОСЕЧНО ИНТЕЛИГЕНТНИ - Ево како да знате да ли сте и ви међу њима
СПИСКУ НЕМА КРАЈА: Све ОПЕРАЦИЈЕ Ане Кораћ, ПОГЛЕДАЈТЕ како је ИЗГЛЕДАЛА у првој сезони "Задруге" (ФОТО)
СПИСКУ НЕМА КРАЈА: Све ОПЕРАЦИЈЕ Ане Кораћ, ПОГЛЕДАЈТЕ како је ИЗГЛЕДАЛА у првој сезони "Задруге" (ФОТО)
ШМИНКЕРКА ИЗ НИША ОТИШЛА У АМЕРИЧКИ РИЈАЛИТИ ДА СЕ УДА: Смувала познатог певача, а њена бајка се брзо претворила у ПАКАО због овог ТРАЧА
ШМИНКЕРКА ИЗ НИША ОТИШЛА У АМЕРИЧКИ РИЈАЛИТИ ДА СЕ УДА: Смувала познатог певача, а њена бајка се брзо претворила у ПАКАО због овог ТРАЧА
Припрема:
У очишћене паприке ставити по кашичицу соли и ређати их у плех.
Паприке ставити у загрејану рерну, ал не да се испеку већ само док "не падну", око 10 минута. Оставити их мало да се охладе.
У чинију ставити исецкан бели лук и прелити га уљем и сирћетом по укусу, па промешати.
Паприке ређати у теглу или пластичну посуду, уколико ћете их појести у наредних пар дана, и прелити мешавину са белим луком преко паприка, и тако понављати док не останете без састојака.
Притисните паприке и оставите их да мало одстоје, али немојте да их поклапате.
Када пусте воду само је исцедите и затворите посуду.