Zimnica za 20 minuta: Najbrži način pripremanja lučenih paprika! (RECEPT)
05.10.2022.
14:31
Komentari (0)
Bez napornog pečenja i ljuštenja paprika, kada jednom probate stalno ćete je spremati
Sastojci:
(sve po ukusu)
- Beli luk
- So
- Ulje
- Sirće
- Crvene paprike
Po ovome se prepoznaju NATPROSEČNO INTELIGENTNI - Evo kako da znate da li ste i vi među njima
Po ovome se prepoznaju NATPROSEČNO INTELIGENTNI - Evo kako da znate da li ste i vi među njima
SPISKU NEMA KRAJA: Sve OPERACIJE Ane Korać, POGLEDAJTE kako je IZGLEDALA u prvoj sezoni "Zadruge" (FOTO)
SPISKU NEMA KRAJA: Sve OPERACIJE Ane Korać, POGLEDAJTE kako je IZGLEDALA u prvoj sezoni "Zadruge" (FOTO)
ŠMINKERKA IZ NIŠA OTIŠLA U AMERIČKI RIJALITI DA SE UDA: Smuvala poznatog pevača, a njena bajka se brzo pretvorila u PAKAO zbog ovog TRAČA
ŠMINKERKA IZ NIŠA OTIŠLA U AMERIČKI RIJALITI DA SE UDA: Smuvala poznatog pevača, a njena bajka se brzo pretvorila u PAKAO zbog ovog TRAČA
Priprema:
U očišćene paprike staviti po kašičicu soli i ređati ih u pleh.
Paprike staviti u zagrejanu rernu, al ne da se ispeku već samo dok "ne padnu", oko 10 minuta. Ostaviti ih malo da se ohlade.
U činiju staviti iseckan beli luk i preliti ga uljem i sirćetom po ukusu, pa promešati.
Paprike ređati u teglu ili plastičnu posudu, ukoliko ćete ih pojesti u narednih par dana, i preliti mešavinu sa belim lukom preko paprika, i tako ponavljati dok ne ostanete bez sastojaka.
Pritisnite paprike i ostavite ih da malo odstoje, ali nemojte da ih poklapate.
Kada puste vodu samo je iscedite i zatvorite posudu.