Без страха од САЛМОНЕЛЕ! Ево како да скувате ускршња ЈАЈА тако да не морате да БРИНЕТЕ о овоме!
Без проблема!
Ускрс се ближи и ускоро ће у свакој кући домаћице да кувају јаја. Када дођу празници желимо да све буде савршено, па неке жене и претерају са бројем скуваних јаја, мислећи да то неће бити довољно. Ова јаја се задрже на столу и до седам данас након кувања.
ОВО ЈЕ СЕСТРА ДУШКА ТОШИЋА! Фудбалер ОБЈАВИО фотографију, а фанови остали У ШОКУ! Сличност је НЕВЕРОВАТНА!
Како бисте се осигурали и скували јаја прописно, тако да не бринете о евентуалним проблемима са салмонелом, ево како да прописно скувате јаја. к
ВЕЛИКИ СКАНДАЛ ТРЕСЕ КЕНСИНГТОНСКУ ПАЛАТУ: Вилијам има љубавницу, Кејт је одлично познаје?!
Ставите јаја у шерпу довољно велику да можете да их поређате у једном слоју. Прекријте их хладном водом и пустите да она добро прокључа.
Кувајте јаја један минут и онда их склоните са рингле. Када се вода довољно охлади да можете да узмете јаје руком (око 20 минута), она ће бити савршено скувана.
ПСИХОЛОЗИ ИСТРАЖУЈУ: Да ли је заиста ВИШЕ СЕКСА неопходно како би веза била СРЕЋНИЈА?
На овај начин, јаја се неће прекувати на температури кључале воде (100 степени Целзијуса) јер ћете јаја склонити на време. Тако температура њихове унутрашњости неће бити виша од 70 степени Целзијуса, што је уједно и температура на којој се убија салмонела или било која друга бактерија.