Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

НИКАКО ЗА ПОСЛОВНЕ ПРИЛИКЕ

Кратка сукња и ДЕКОЛТЕ од 30 ЦМ, ЗЕЛЕНИ припијени КОМБИНЕЗОН - Модни КРИКОВИ Јоване Јеремић којима је прекршила бонтон облачења

10.06.2024. 12:14
Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Инстаграм printscreen/jeremicjovana/tv Пинк

Многи сматрају да претерује и код људи изазива осећања која се крећу од дивљења до беса, али она остаје своја, креира свој стил и не размишља о правилима.

Водитељка Јована Јеремић често говори како је у послу професионалац и да јој нико ништа не може замерити када је овај аспект живота у питању. Јована је позната по томе што врло често велича свој лик и дело. Међутим, коментари бесних пратилаца на друштвеним мрежама се не слажу са овим и врло  често јој на суров начин сугеришу да им се не свиђа њен наступ у јутарњем програму који води. 

Јована Јеремић прилично одскаче по питању избора гардеробе за ову прилику од свих својих колегиница. Одевне комбинације Јоване Јеремић крећу се од исцепаних, каменованих фармерки па до гламурозних и светлуцавих хаљина, врло често и превише кратких са наглашеним деколтеом. 

На њој смо имали прилику да видимо малтене све, од уског, флуоресцентно зеленог комбинезона који још увек доминира на овој листи, преко хаљина које у исто време комбинују потпуно откривене ноге и деколте, што је једно од првих црвених заставица у оквиру дамског бонтона када је у питању облачење. 

Јована Јеремић је у јутарњем програму носила и хаљине са перјем, шљокицама, веома смелим изрезима, потпуно провидне блузе од тила, чипке, блузе са танким бретелама, тесно припијене корсете, а све је то умела да пласира на веома смео начин.

Јасно истицање брендова у виду натписа, такође јој није страно, а није у складу са горе поменутим бонтоном.

Готово са свим изборима које смо набројали Јеремићева је направила велики број прекршаја када је у питању бонтон пословног одевања. 

У наставку сазнајте шта подразумева и шта је недопустиво носити за било коју пословну прилику. 

Први савет је да уколико само поставите себи питање попут овог: "Да ли је ова сукња/хаљина прекратка", немојте је обући. Ваш инситнкт вас сигурно не вара, а боље да због пар центиметара не правите проблем.

Када сте у недоумици, изаберите затворену обућу.

Охрабриле сте се и одлучиле на одећу без рукава? То је у реду, само док је већи део рамена покривен, а материјал је чвршћи.

Подигнута уредна коса ће имати бољи ефекат од локни.

Уколико већ смете да их носите на посао, фармеке не би требало да буду избледеле, исцепане или преуске. Фотографију погледајте ОВДЕ.

Одлучиле сте да на посао обучете нешто опуштено попут обичне беле мајице. То је у реду, али обавезно преко обуците и сако.

Средње дугме на сакоу увек мора бити закопчано. Да ли ћете закопчати горње дугме зависи од вашег расположења. Доње дугме никад не сме бити закопчано.

Када носите кошуљу или блузу, не откопчавајте више од два дугмета.

Носите минђуше које вам се слажу са наруквицом и огрлицу која вам се слаже са прстеном. Три или четири детаља је превише.

Одлучите се за мини сукњу или деколте. И једно и друго ће изгледати вулгарно. Фотографију погледајте ОВДЕ. 

Деколте на пословној гардероби не сме бити нижи од 10 цм од ваше кључне кости.

Ако носите увучену кошуљу, ставите каиш.

Између блузе и фармерки, сукње не сме бити голе коже. Носите мајицу ако је потребно.

Ципеле и каиш морају бити у истој боји.

Уклоните све видљиве етикете на одећи.

Не носите превише дезена. Одлучите се за два различита дезена исте боје или два иста дезена различитих величина. Фотографију погледајте ОВДЕ.

Чарапе морају бити довољно дугачке како вам се не би виделе голе ноге док седите.

Пословна блуза без рукава мора да прекрива рамена. Танке бретеле нису прикладне у формалним приликама.

Подсећамо, Јована Јеремић је водитељка и правница. Рођена је 25. октобра 1990. године у Горњем Милановцу. Одрасла је у Љигу, где је завршила Основну школу „Сава Керковић” и средњу школу. У Београду је завршила Правни факултет. Потиче из богате угоститељске породице која поседује ресторан.

Након што је дипломирала, сарађивала је са водитељком и ауторком емисије "Магазин Ин", Сањом Маринковић, којој је помагала око прилога за поменуту емисију. Касније је радила на РТС-у, где се није дуго задржала, да би потом контактирала Миломира Марића, који јој је дао прилику за рад на телевизији Хепи. На почетку, водила је јутарњи програм "Добро јутро Србијо", а од 2016. до 2020. године водила је ријалити-шоу Парови, а касније и ријалити-шоу Снајке. На истом каналу, водила је ауторске емисије Викенд шоу и Ела ела шоу. Од 2019. године поново води јутарњи програм Добро јутро Србијо. У мају 2021. даје отказ на Хепију, а у августу исте године објављује да прелази на телевизију Пинк, где почиње да води "Ново јутро".

Удала се за политичара Војислава Милошевића 2017. године, а у браку су добили ћерку Леу. Након четири године су се развели. Тренутно је у вези са бизнисменом Драганом Станковићем.