КРЕМАСТЕ И УКУСНЕ! Принцес крофне на најједноставнији НАЧИН! Са ОВИМ рецептом УСХЕХ је загарантован!
Одушевићете се!
Лепе и укусне принцес крофне сан су многих домаћица.
ГРМИ У МИНИЈАТУРНОМ КУПАЋЕМ: 400.000 лајкова за само НЕКОЛИКО МИНУТА! Старлета ЗАПАЛИЛА друштвене мреже!
ЖЕЉКО ЈОКСИМОВИЋ ОТКРИО КАКО СЕ ХРАНИ: За добро ЗДРАВЉЕ и МЛАДАЛАЧКИ изглед треба да стекнеш ОВЕ навике
Најпознатији Викторијин анђео доживео пех на црвеном тепиху! Сви су гледали у њу, а ствар је ОВАКО решила
Потребно за крофнице:
2 јајета (ако су јако ситна онда 3)
200 мл воде
120 г маргарина (може и 100 мл уља)
150 г брашна
1 кашичица шећера
1 кашичица соли
Потребно за фил:
500 мл млека
4 жуманцета
2 кесице ванилин шећера
80 г брашна
100 г шећера (може и више ако волите слађе)
Додатно још 500 мл слатке павлаке.
ШИРОКО! Мрка НЕ ШТЕДИ кад ја Ана у питању! Спрема јој ИЗНЕНАЂЕЊЕ за 60. рођендан - памтиће ЗАУВЕК!
Џеј Ло изгледа фантастично у НАЈМОДЕРНИЈЕМ КОМАДУ сезоне, али сачекајте да видите шта је НОСИЛА НА ГЛАВИ
ПРИВАТНЕ ЈАХТЕ, ОСТРВА: Леонардо Дикаприо УЖИВА да ТРОШИ НОВАЦ на ове ствари!
Припрема:
Прво припремамо тесто. Растопите у води маргарин, со, шећер, склоните са рингле па умешајте брашно. Вратите на ринглу и на тихој ватри припремајте тесто. Мешајте нон-стоп да не загори и већ за два минута је готово. Склоните са рингле, оставите 5 минута да се прохлади па уз мешање миксером убаците јаја. Прво једно па друго. Ако приметите да је маса густа, додајте и треће јаје, али углавном не треба цело додати већ само мало беланца.
Сипајте у шприц и на пек папиру формирајте крофнице. Пеците у загрејаној рерни коју сте већ раније укључили на 200 степени. Не отварајте рерну док се крофнице пеку.
У међувремену се припрема фил.
Од 500 мл млека одвојте мало да бисте могли умутити брашно и жуманца. Остало млеко прокувајте са ванилом и шећером. Закувајте фил и оставите да се хлади. Када се све охладило пресеците сваку крофницу напола. Слатку павлаку умутите и десетак кашика измиксајте са филом а остало ставите у шприц.
Филујте прво жути фил, богато га нанесите јер га има доста, потом умућену слатку павлаку, па поклопите горњим делом и поспите шећером у праху или чоколадом.
Принцес-крофне су лепше када одстоје пар сати или до сутрадан.