ЈЕЛКА ОД КАЧКАВАЉА: Ово је рецепт за НАЈМЕКАНИЈЕ новогодишње "дрво", потребна су вам само 3 САСТОЈКА (ВИДЕО)
30.12.2021.
08:30
Коментари (0)
Можете га правити и са својим најмлађим укућанима
Новогодишњи празници су као створени за добар провод, породицу али и богату трпезу.
Овога пута смо вам припремили рецепт за најмешу јелкицу од теста, пуњену качкаваљем.
Док је ЛАВ у дилеми, ВОДОЛИЈА да припази на исхрану: Ово је претпоследњи ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 2021. годину
Док је ЛАВ у дилеми, ВОДОЛИЈА да припази на исхрану: Ово је претпоследњи ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 2021. годину
ОНА МУ ЈЕ НАЈВЕЋА ПОДРШКА У ЖИВОТУ! Ево како данас изгледа Мина, жена Ненада Зимоњића (ФОТО)
ОНА МУ ЈЕ НАЈВЕЋА ПОДРШКА У ЖИВОТУ! Ево како данас изгледа Мина, жена Ненада Зимоњића (ФОТО)
ПРАСЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ ИЗ РЕРНЕ: Буквално САМО УСОЛИТЕ и ставите да се ПЕЧЕ, уз овај ТРИК добићете САВРШЕНО МЕСО
ПРАСЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ ИЗ РЕРНЕ: Буквално САМО УСОЛИТЕ и ставите да се ПЕЧЕ, уз овај ТРИК добићете САВРШЕНО МЕСО
Потребно вам је:
- свеже тесто (може и купљено у продавници, да не морате да месите)
- качкаваљ
- 1 јаје
- першун и уље (за прелив)
Припрема:
Образујте кугове од теста и у њега убаците качкаваљ. Обратите пажњу да је добро "затворите" како качкаваљ не би исцурео. Од лоптица обликујте јелку и ставите на папир за печење.
Умутите јаје са прстохватом соли и пре печења премажите тесто.
Пеците око пола сата на температури од 180 степени.
Када извадите вашу јестиву новогодишњу јелку, премажите је са мало уља и першуна. За бољи укус користите маслиново уље.
Пријатно!