JELKA OD KAČKAVALJA: Ovo je recept za NAJMEKANIJE novogodišnje "drvo", potrebna su vam samo 3 SASTOJKA (VIDEO)
30.12.2021.
08:30
Komentari (0)
Možete ga praviti i sa svojim najmlađim ukućanima
Novogodišnji praznici su kao stvoreni za dobar provod, porodicu ali i bogatu trpezu.
Ovoga puta smo vam pripremili recept za najmešu jelkicu od testa, punjenu kačkavaljem.
Dok je LAV u dilemi, VODOLIJA da pripazi na ishranu: Ovo je pretposlednji DNEVNI HOROSKOP za 2021. godinu
Dok je LAV u dilemi, VODOLIJA da pripazi na ishranu: Ovo je pretposlednji DNEVNI HOROSKOP za 2021. godinu
ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA U ŽIVOTU! Evo kako danas izgleda Mina, žena Nenada Zimonjića (FOTO)
ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA U ŽIVOTU! Evo kako danas izgleda Mina, žena Nenada Zimonjića (FOTO)
PRASEĆE PEČENJE IZ RERNE: Bukvalno SAMO USOLITE i stavite da se PEČE, uz ovaj TRIK dobićete SAVRŠENO MESO
PRASEĆE PEČENJE IZ RERNE: Bukvalno SAMO USOLITE i stavite da se PEČE, uz ovaj TRIK dobićete SAVRŠENO MESO
Potrebno vam je:
- sveže testo (može i kupljeno u prodavnici, da ne morate da mesite)
- kačkavalj
- 1 jaje
- peršun i ulje (za preliv)
Priprema:
Obrazujte kugove od testa i u njega ubacite kačkavalj. Obratite pažnju da je dobro "zatvorite" kako kačkavalj ne bi iscureo. Od loptica oblikujte jelku i stavite na papir za pečenje.
Umutite jaje sa prstohvatom soli i pre pečenja premažite testo.
Pecite oko pola sata na temperaturi od 180 stepeni.
Kada izvadite vašu jestivu novogodišnju jelku, premažite je sa malo ulja i peršuna. Za bolji ukus koristite maslinovo ulje.
Prijatno!