Навикли смо на КЛАСИЧНЕ принцес крофне са ЖУТИМ КРЕМОМ, али ОНЕ могу да изгледају и ОВАКО!
Слана варијанта која ће вам се сигурно свидети.
Навикли смо на класичне са жутим кремемом, али принцес крофне могу да изгледају и овако.
Продајете стан и ангажујете агенцију? Ево да ли је то ПАМЕТАН ПОТЕЗ?
Једна је од најпознатијих Викторијиних анђела, а многи не знају да има овај БИЗАРНИ ПОРЕМЕЋАЈ! (ФОТО)
УЗЕЛА МИКРОФОН И ЗАПЕВАЛА СА ИВИЦОМ ДАЧИЋЕМ! Овако је Деа Ђурђевић прославила рођендан! (ВИДЕО)
За припрему сланих принцес крофни потребно је:
250 милилитара воде
100 милилитара уља
300 - 350 грама брашна
1/2 прашка за пециво
мало соли
4-5 јаја
За надев:
150 грама фета сира
100 гама киселе павлаке
100 гама мајонеза
1 кашика ајвара
150 грама сухомеснатог
3-4 кисела краставца
мало љутог кечапа
першунов лист
ЛУКСУЗ НА СВЕ СТРАНЕ: Наша популарна певачица напокон отворила врата свог дома, а у њему... ВАУ! (ФОТО)
Само што је напунила 54, па се скроз ОБНАЖИЛА: Позирала НАГА у базену, а Инстаграм је шокиран њеном МЛАДОЛИКОШЋУ
Припрема:
Воду и уље ставите у шерпу на шпорет. Када проври, додајете мало соли и брашно у које сте умешали прашак за пециво. Измешајте па склоните са ватре.
Тесто треба да буде доста тврдо. Прохладите, па ставите у миксер и додавајте једно по једно јаје. Мутите да се све изједначи и да тесто буде без грудвица.
Плех обложите пек папиром, па кашичицом вадите тесто и ређајте са малим размаком. Пеците на 200 степени Ц око 40-45 мин да лепо порумене. Крофне су добро печене када се охладе, а не падну.
Умутите сир па додајте павлаку, мајонез, ајвар, сецкано сухомеснато, сецкане киселе краставце, мало љутог кечапа и сецкан першунов лист.
Све добро мешајте да се изједначи. Сваку крофницу пресеците на пола, пуните надевом и поклопите горњим делом.
Преко крофница можете додати мало кечапа.