ОНА СОЛИ ЛУБЕНИЦУ: Када будете чули ЗАШТО и ви ћете а биће ЛЕПШЕ од слане КАРАМЕЛЕ!
Потпуно другачији укус.
До сада смо имали прилику да пробамо карамелу и чоколаду са додаком соли која подстиче њихов укус и арому и пружа сасвим другачији доживљај.
Такав је случај и са лубеницом. Уколико до сада нисте чули за овај трик, пробајте и нећете се покајати.
ПРИПРЕМИТЕ КОЖУ ЗА СУНЧАЊЕ: Три маске за ПИЛИНГ које можете направити код куће!
Све је почело где друго до у Лос Анђелесу, где је посластичарка Никол Вестон открила ову тајну на својој веб страници.
- Признајем била сам скептична када сам први пут имала посољену кришку лубенице у устима. У то време мој пријатље је инсистирао да то морам да пробам тврдећи да ће тако бити још слађа. Пробала сам и био је у праву, заиста је боља посољена, написала је она.
Со лубеницу чини слађом јер креира слано слатки контраст и тако омогућава да слакоћа још више дође до изражаја. Лубеница има суптилну слаткоћу због тога што је пуна воде, за разлику од јагода и другог воћа, које има концентрисанији, интензиван укус. Со, такође, подстиче производњу пљувачке што лубеницу чини још сочнијом.
НИСУ СКУПА КОЛА И ПУН НОВЧАНИК: Ове четири особине код МУШКАРЦА битне су за СРЕЋУ у вези!
КУЋНИ ТЕСТ ЗА ТРУДНОЋУ: Он вам може помоћи привремено али ове ствари о ЊЕМУ нисте знале!
Како да ово урадите?
Сасвим мало соли поспите по комаду лубенице, можете и благо утрљати. Пазите да не ставите превише соли јер ћете тако добити преслано парче које више неће бити добро за јело. Довољно је онолико соли колико се задржи на врху јагодице и то за једно веће парче лубенице.
ПЕДИКИР ИЗ ПАКЛА: Жене ОВО данас масовно раде а може да се заврши КАТАСТРОФАЛНО!