ONA SOLI LUBENICU: Kada budete čuli ZAŠTO i vi ćete a biće LEPŠE od slane KARAMELE!
Potpuno drugačiji ukus.
Do sada smo imali priliku da probamo karamelu i čokoladu sa dodakom soli koja podstiče njihov ukus i aromu i pruža sasvim drugačiji doživljaj.
Takav je slučaj i sa lubenicom. Ukoliko do sada niste čuli za ovaj trik, probajte i nećete se pokajati.
PRIPREMITE KOŽU ZA SUNČANJE: Tri maske za PILING koje možete napraviti kod kuće!
Sve je počelo gde drugo do u Los Anđelesu, gde je poslastičarka Nikol Veston otkrila ovu tajnu na svojoj veb stranici.
- Priznajem bila sam skeptična kada sam prvi put imala posoljenu krišku lubenice u ustima. U to vreme moj prijatlje je insistirao da to moram da probam tvrdeći da će tako biti još slađa. Probala sam i bio je u pravu, zaista je bolja posoljena, napisala je ona.
So lubenicu čini slađom jer kreira slano slatki kontrast i tako omogućava da slakoća još više dođe do izražaja. Lubenica ima suptilnu slatkoću zbog toga što je puna vode, za razliku od jagoda i drugog voća, koje ima koncentrisaniji, intenzivan ukus. So, takođe, podstiče proizvodnju pljuvačke što lubenicu čini još sočnijom.
NISU SKUPA KOLA I PUN NOVČANIK: Ove četiri osobine kod MUŠKARCA bitne su za SREĆU u vezi!
KUĆNI TEST ZA TRUDNOĆU: On vam može pomoći privremeno ali ove stvari o NjEMU niste znale!
Kako da ovo uradite?
Sasvim malo soli pospite po komadu lubenice, možete i blago utrljati. Pazite da ne stavite previše soli jer ćete tako dobiti preslano parče koje više neće biti dobro za jelo. Dovoljno je onoliko soli koliko se zadrži na vrhu jagodice i to za jedno veće parče lubenice.
PEDIKIR IZ PAKLA: Žene OVO danas masovno rade a može da se završi KATASTROFALNO!