НАЈПОПУЛАРНИЈИ РЕЦЕПТ НА СВЕТУ: ОВАЈ колач можете спремити САМИ, а ево и КАКО! Укус ће вас ОДУШЕВИТИ!
Омиљена посластица многих.
Овај колач је један од најпопуларнијих и чак има своју страницу на Википедији, а неки га зову и "бољим од најбољег колача".
НИКАДА ЈЕ НЕ БИ СТЕ ПРЕПОЗНАЛИ: Певачица разнежила пратиоце сликом из детињства (ФОТО)
Заводљива џепна венера дошла на црвени тепих у СПАВАЋИЦИ, а испод ње - АПСОЛУТНО НИШТА!
Тек се ПОРОДИЛА, а већ ПОКАЗАЛА ТРУДНИЧКИ СТОМАЧИЋ? Стиже НОВА КРАЉЕВСКА БЕБА? Свет бруји: Меган ТРУДНА
Реч је о сласном дезерту који је стекао велику популарност након што га је Паула Дин направила у својој популарној емисији "Паулас Home Cooking".
Најбоље од свега је то што се припрема лако, а у рецепту се користе већ готови намази и додаци.
Подразумева чоколадни бисквит натопљен карамелом, украшен је шлагом, воћем и орашастим плодовима.
Састојци који су вам потребни су следећи:
- 1 чоколадни бисквит
- 450 мл карамеле
- 400 мл кондензованог млека
- 300 мл слатке павлаке
- воће и орашасти плодови за декорацију по жељи.
ГЛУМИЦА СЕ ПРЕПОЛОВИЛА: За 6 месеци смршала преко 40 КГ и то без дијете, ЕВО У ЧЕМУ ЈЕ ТАЈНА
ЛАЖАН БРАК, СРАМНЕ ИЗЈАВЕ И МИСИЦЕ Важи за највећег шмекера на Балкану, али љубавни живот му је стварно БЉАК
На Инстаграму је гламурозна инфлуенсерка, али када се огласила њена станодавка МИЛИОНИ ПРАТИЛАЦА ОСТАЛИ СУ ЗГРОЖЕНИ
Испеците један чоколадни бисквит по жељи у правоуглом плеху за печење. Обично се за рецепт употребљавају најједноставнији чоколадни бисквити купљени у продавници. Избодите виљушком патишпањ и прелијте га мешавином слатког кондензованог млека и карамеле.
Употребите карамелу коју сте сами направили или купљену. Умутите слатку павлаку тако да добијете шлаг, премажите бисквит и украсите воћем и орашастим плодовима по жељи.
Охладите пре послуживања и служите исечено на парчад.