СПОЉА ХРСКАВА, УНУТРА МЕКА КАО ДУША: Овој пројари нико не може да одоли! (ВИДЕО)
06.04.2021.
09:28
Коментари (0)
Преукусна је...
Јело које има много варијација је дефинитивно проја, односно пројара. Свака домаћица има неку своју верзију, била она са тачним или оквирним мерама.
Ипак, ми вам овај пут доносимо верзију за коју смо сигурни да ће вам постати омиљена.
"Количина хијалурона који убацују у своје лице..." Снежана Дакић БРУТАЛНО искрена о данашњим девојкама
"Количина хијалурона који убацују у своје лице..." Снежана Дакић БРУТАЛНО искрена о данашњим девојкама
ФЕЈСЛИФТИНГ БЕЗ ОДЛАСКА ПОД НОЖ: Ево како уз помоћ шминке да "ПОДИГНЕШ" лице (ВИДЕО)
ФЕЈСЛИФТИНГ БЕЗ ОДЛАСКА ПОД НОЖ: Ево како уз помоћ шминке да "ПОДИГНЕШ" лице (ВИДЕО)
Да ли знате да превоји на бебиним бодићима имају ВАЖНУ улогу?! Ево чему заправо служе! (ВИДЕО)
Да ли знате да превоји на бебиним бодићима имају ВАЖНУ улогу?! Ево чему заправо служе! (ВИДЕО)
Потребно је:
- 3 јаја
- 50 гр хлебног брашна
- 50 гр гриза
- 150 гр кукурузног брашна
- 3 јаја
- 100 мл киселе воде
- 200 мл јогурта
- 200 гр сира
- со
- 1 прашак за пециво
- 70 мл уља
Припрема:
Умутити јаја жицом, додати просејано брашно са прашком за пециво, гриз, кукурузно брашно јогурт, киселу воду, измрвљен сир, уље со и све добро изједначити. Округли плех од 22 цм обложити пек папиром, па истести у плех и поравнати. Пећи на 210 степени Ц, око 50 - 60 минута. Покрити мало крпом.
Пријатно...