SPOLJA HRSKAVA, UNUTRA MEKA KAO DUŠA: Ovoj projari niko ne može da odoli! (VIDEO)
06.04.2021.
09:28
Komentari (0)
Preukusna je...
Jelo koje ima mnogo varijacija je definitivno proja, odnosno projara. Svaka domaćica ima neku svoju verziju, bila ona sa tačnim ili okvirnim merama.
Ipak, mi vam ovaj put donosimo verziju za koju smo sigurni da će vam postati omiljena.
"Količina hijalurona koji ubacuju u svoje lice..." Snežana Dakić BRUTALNO iskrena o današnjim devojkama
"Količina hijalurona koji ubacuju u svoje lice..." Snežana Dakić BRUTALNO iskrena o današnjim devojkama
FEJSLIFTING BEZ ODLASKA POD NOŽ: Evo kako uz pomoć šminke da "PODIGNEŠ" lice (VIDEO)
FEJSLIFTING BEZ ODLASKA POD NOŽ: Evo kako uz pomoć šminke da "PODIGNEŠ" lice (VIDEO)
Da li znate da prevoji na bebinim bodićima imaju VAŽNU ulogu?! Evo čemu zapravo služe! (VIDEO)
Da li znate da prevoji na bebinim bodićima imaju VAŽNU ulogu?! Evo čemu zapravo služe! (VIDEO)
Potrebno je:
- 3 jaja
- 50 gr hlebnog brašna
- 50 gr griza
- 150 gr kukuruznog brašna
- 3 jaja
- 100 ml kisele vode
- 200 ml jogurta
- 200 gr sira
- so
- 1 prašak za pecivo
- 70 ml ulja
Priprema:
Umutiti jaja žicom, dodati prosejano brašno sa praškom za pecivo, griz, kukuruzno brašno jogurt, kiselu vodu, izmrvljen sir, ulje so i sve dobro izjednačiti. Okrugli pleh od 22 cm obložiti pek papirom, pa istesti u pleh i poravnati. Peći na 210 stepeni C, oko 50 - 60 minuta. Pokriti malo krpom.
Prijatno...