РЕД ТЕСТА, РЕД МЕСА И... За трен ока спремите САВРШЕНЕ ЛАЗАЊЕ које ће сви ОБОЖАВАТИ! (РЕЦЕПТ)
Тако укусно, а тако једноставно!
Ред теста, ред млевеног меса у сосу од парадајза, бешамел сос, качкаваљ и мало зачина је све што вам је потребно за савршене лазање.
Ослободите се непријатног задаха: Како да једете лук и не мислите да ли ће вам смрдети из уста!
"ОДГАЈАЛА САМ ЈЕ КАО..." Наоми је сада православка, а признање њене мајке ШОКИРАЛО је читав свет!
Месо пропржите само са зачинима, без лука, те додајте парадајз и сос је готов.
Бешамел сос правите тако што отопите маслац, додате брашно и када то лепо порумени полако налијете млеко.
Ако су коре свеже, не баре се.
Ређајте прво коре преко којих се стављају три- четири кашике млевеног меса и три кашике бешамел соса и тако док се не потроше све коре.
Последњу кору лепо натопите са оба соса и ставите да се пече.
Пеку се на 180Ц 30 минута.
Дакле, уз паковање кора потребно вам је:
Сос од меса:
400 г млевеног меса
500 мл парадајз соса
Бешамел сос:
50 мл путера
две кашике брашна
400 мл млека
Нарендајте 200г качкаваља када се лазање испеку и уживате!
Аутор: со_и_сецер