Трик за ЕКСПРЕСНО БРЗО љуштење парадајза: Цака је никад лакша а МЕЊА ЖИВОТ сваке домаћице
Ко би рекао...
Гуљење парадајза сигурно није најгламурознији посао који морате да одрадите у кухињи, али је сигурно један од основних и треба нам за припрему многих јела.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2016/09/07/kejt-midlton.jpg?itok=JoDCjE0f)
ОВО НИЈЕ СМЕЛО ДА СЕ ДЕСИ! Испливала слика Кејт Мидлтон коју НИКО није смео да ВИДИ! Скандал на помолу?
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/screenshot_from_2019-08-02_13-09-11.jpg?itok=1LrdhlFr)
ДРАМА НА МОРУ: Најпопуларнија српска водитељка ЈЕДВА извукла ЖИВУ ГЛАВУ - ГУШИЛА СЕ, реаговала ХИТНА!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/01/desanka_maksimovic23.jpg?itok=AC__PeB8)
Не очекујте да вам се у животу деси ЧУДО! ЗГРАБИТЕ ГА САМИ! Наша славна песникиња има рецепт за ТО!
За већину сосова нам треба огуљени парадајз, али то није увек најједноставнији посао. Његова кора зна да буде 'tvrdoglava', па често нешто што би требало да буде само лагана припрема пре кухања испадне право мучење.
Али, постоји један трик!
Загрејте воду у лонцу и пустите да проври. За то време ножем на кори парадајза направите крстић, односно знак X, па их ставите у кипућу воду на 20 секунди.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/03/02/profimedia-0254605447.jpg?itok=jxJ6KFQr)
АКО ВОЛИТЕ ЋУФТЕ, ОВЕ ТРИКОВЕ МОРАТЕ ЗНАТИ: Комбинујте ДВЕ врсте МЕСА и додајте ОВО - укус је ПРЕЛЕП!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/01/111.jpg?itok=58NOrqw6)
ПРЕКИНУТА ТРАДИЦИЈА ДУГА ПРЕКО 20 ГОДИНА: Најпознатија ревија ВИКТОРИЈИНИХ АНЂЕЛА више неће постојати!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/01/screenshot_from_2016-10-16_092007.jpg?itok=Zqx0qL2n)
НИСАМ СЕ ДОБРО ОСЕЋАЛА: Популарна српска глумица СМРШАЛА 14 килограма - Има ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОБЛЕМЕ?!
Извадите их из воде и пребаците у посуду с хладном водом и ледом, а рукама једноставно уклоните омекшалу кору. Овако брзо можете очистити велику количину парадајза, а он ће задржати свој укус.
Лако, зар не?