Trik za EKSPRESNO BRZO ljuštenje paradajza: Caka je nikad lakša a MENJA ŽIVOT svake domaćice
Ko bi rekao...
Guljenje paradajza sigurno nije najglamurozniji posao koji morate da odradite u kuhinji, ali je sigurno jedan od osnovnih i treba nam za pripremu mnogih jela.
OVO NIJE SMELO DA SE DESI! Isplivala slika Kejt Midlton koju NIKO nije smeo da VIDI! Skandal na pomolu?
DRAMA NA MORU: Najpopularnija srpska voditeljka JEDVA izvukla ŽIVU GLAVU - GUŠILA SE, reagovala HITNA!
Ne očekujte da vam se u životu desi ČUDO! ZGRABITE GA SAMI! Naša slavna pesnikinja ima recept za TO!
Za većinu sosova nam treba oguljeni paradajz, ali to nije uvek najjednostavniji posao. Njegova kora zna da bude 'tvrdoglava', pa često nešto što bi trebalo da bude samo lagana priprema pre kuhanja ispadne pravo mučenje.
Ali, postoji jedan trik!
Zagrejte vodu u loncu i pustite da provri. Za to vreme nožem na kori paradajza napravite krstić, odnosno znak X, pa ih stavite u kipuću vodu na 20 sekundi.
AKO VOLITE ĆUFTE, OVE TRIKOVE MORATE ZNATI: Kombinujte DVE vrste MESA i dodajte OVO - ukus je PRELEP!
PREKINUTA TRADICIJA DUGA PREKO 20 GODINA: Najpoznatija revija VIKTORIJINIH ANĐELA više neće postojati!
NISAM SE DOBRO OSEĆALA: Popularna srpska glumica SMRŠALA 14 kilograma - Ima ZDRAVSTVENE PROBLEME?!
Izvadite ih iz vode i prebacite u posudu s hladnom vodom i ledom, a rukama jednostavno uklonite omekšalu koru. Ovako brzo možete očistiti veliku količinu paradajza, a on će zadržati svoj ukus.
Lako, zar ne?