ЗЛАТНА ПИЛЕТИНА СА КРОМПИРОМ: Никад ХРСКАВИЈЕ месо, а припрема се тако брзо и лако - бака открила ТРИК
29.08.2023.
07:41
Коментари (0)
Данашњи ручак ћете спремити очас посла
Множда и најомиљеније јело код нас представља пилетину са кромпиром. Веома једноставан, а веома ефектан рецепт одличан је за данашњи ручак. Тајни састојак су зачини које можете додавати по жељи.
"МУЧНО МИ ЈЕ да се одрекнем хране"! Каја Остојић на ОВАЈ начин смршала 10 кг, па ПРИЗНАЛА да ли је радила естетске корекције
"МУЧНО МИ ЈЕ да се одрекнем хране"! Каја Остојић на ОВАЈ начин смршала 10 кг, па ПРИЗНАЛА да ли је радила естетске корекције
СРБИ, знате ли КАКВО МЛЕКО пијете? А1 млеко може да изазове дијабетес, срчане, па чак и менталне болести, а ево шта је А2
СРБИ, знате ли КАКВО МЛЕКО пијете? А1 млеко може да изазове дијабетес, срчане, па чак и менталне болести, а ево шта је А2
Потребно је:
- пилетина било који део
- кромпир (количина по зељи)
- готови зачини
- уље
Припрема:
Плех обложити пек папиром, пилетину обилно истрљати са зачином, ја сам користила зачине које сам нашла у маркету, посолити још мало, а може се додати и соја сос. Сипати и мало уља, па све рукама изједначити. Поређати пилетину у средину. Кромпир измешати у чинији где сте мешали пилетину, још мало посолити, додати уље, па поређати у круг око пилетине. Пећи на 200 степени Ц око сат времена.
Уживајте!