Врхунски РЕЦЕПТ за ГИБАНИЦУ: Припремите ДОМАЋЕ јело по рецепту из БАКИНЕ кухиње, БРЗО и једноставно
12.02.2022.
08:57
Коментари (0)
Идеално за доручак!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за гибаницу. Идеално јело за доручак или ранију вечеру, а можете га послужити и као прилог уз ручак.
Потребно је:
- 3 јаја
- 200 мл. јогурта
- 100 мл млека (за већу гибаницу за мању не треба)
- 200-300 гр мрвљеног сира
- 50 мл. маслиновог уља
- 2 кашике гриза или брашна
- 1/2 прашка за пециво
- танке коре
Регулише шећер и умирује кашаљ, а ево зашто би ЛОВОРОВ ЛИСТ требало да ставите у новчаник![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/02/13/novcanik_foto_profimedia.jpg?itok=5SYDe2DI)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/02/13/novcanik_foto_profimedia.jpg?itok=5SYDe2DI)
Регулише шећер и умирује кашаљ, а ево зашто би ЛОВОРОВ ЛИСТ требало да ставите у новчаник
ПРОМЕНИЛА ЛИЧНИ ОПИС: Маја Маринковић НЕ ЛИЧИ на себе, ево како је ИЗГЛЕДАЛА ПРЕ ОПЕРАЦИЈА (ФОТО)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/09/08/maja_m.jpg?itok=pkgxKx6-)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/09/08/maja_m.jpg?itok=pkgxKx6-)
ПРОМЕНИЛА ЛИЧНИ ОПИС: Маја Маринковић НЕ ЛИЧИ на себе, ево како је ИЗГЛЕДАЛА ПРЕ ОПЕРАЦИЈА (ФОТО)
Припрема:
У чинију разбити разбити јаја, додати јогурт, гриз, уље, со млеко и прашак за пециво. Све жицом изједначити. Сир издробити виљушком. Кору рашитити премазати јогуртом и јајима па пресавити, ћошак и окренути га на горе.
У доњи део ставити сир савити мало странице и увити. Ређати у плех једну до друге ролницу.. Преко ролница мало прелити кашиком прелива па спаковати две три коре једну преко друге и сваку премазати.
Детаљнији рецепт на видеу у прилогу.