Јаја НИСУ ЗДРАВА уколико се комбинују са ОВИМ НАМИРНИЦАМА - Сви здравствени бенефити падају у воду
Јако је битно како се сервирају!
Јаја садрже мноштво храњивих састојака. Пружају бројне здравствене предности јер су добар извор протеина и могу помоћи у смањењу упале, побољшању здравља костију, а доприносе и здрављу мозга.
За ДВЕ НЕДЕЉЕ СМРШАЛА 9 КИЛОГРАМА захваљујући дијети са јајима, неће вам се догодити да осетите глад
Лепршава хаљина, вунене ЧАРАПЕ И ГЛОМАЗНЕ ЦОКУЛЕ за ПЛАНИНАРЕЊЕ! Сви гледају глумицу, овако је изашла на улицу
Једу се за доручак, након тренинга или као међуоброк, а могу се спремити на бројне начине - кувана, "на око" и кајгана.
Ипак, треба припазити на намирнице које једете уз јаја. Само зато што су здрава, не значи да их можете комбиновати са нездравим састојцима.
- Због висококвалитетних бјеланчевина и витамина Б које садрже, нема сумње да јаја могу бити део здраве и уравнотежене прехране. Али, када се једу уз храну богату мастима, натријумом и другим нездравим састојцима, све то пада у воду - рекла је дијететичарка Лаурен Манакер.
Јаја се често једу уз кобасице и пржени кромпир. Таква храна пуна је засићених масти и соли.
- Кад одлучите да једете јаја, свакако их једите уз другу храњиву храну попут авокада, хлеба од житарица од целог зрна и поврћа - упозорила је Манакер.