ПУН ЈЕ ВИТАМИНА Ц: Ево како се БРЗО и једноставно КИСЕЛИ КУПУС, без претакања, а овако се правилно ЧУВА
06.11.2021.
10:31
Коментари (0)
Обавезна зимница...
За све оне којима је омиљена зимска салата, кисели купус пронашли смо феноменалан рецепт за кишељење купуса без претакања. Потребне су вам тврде главице купуса веће и мање како бисте имали разних величина. Очистите први слој купуса који се баца, јер се купус не пере, а затим одстраните и корење.
Затим ређате главице по четири у један ред, а у међупростор између главица који остане празан, стављајте полутке главица.
ОПРЕЗНО СА ЛИМУНОМ! Није добар за ЉУДЕ који имају одређене ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОБЛЕМЕ, погоршавају ситуацију
ОПРЕЗНО СА ЛИМУНОМ! Није добар за ЉУДЕ који имају одређене ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОБЛЕМЕ, погоршавају ситуацију
ПРОВЕРЕНО ПОУЗДАНО: Ово је 8 трикова који ће вам природно СНИЗИТИ ХОЛЕСТЕРОЛ У КРВИ!
ПРОВЕРЕНО ПОУЗДАНО: Ово је 8 трикова који ће вам природно СНИЗИТИ ХОЛЕСТЕРОЛ У КРВИ!
УНИШТАВАЈУ ИМУНИТЕТ: Ево шта се дешава КАДА БИРАТЕ ове НАМИРНИЦЕ за ДОРУЧАК, битно је и како започињете дан
УНИШТАВАЈУ ИМУНИТЕТ: Ево шта се дешава КАДА БИРАТЕ ове НАМИРНИЦЕ за ДОРУЧАК, битно је и како започињете дан
У 10 литара воде ставите 300 грама соли, мешати док се не истопи, а затим прелити купус. Поново припремити исту смесу и преливати све док и последња главица не буде прекривена водом.
Купус мора да буде у топлој просторији, да би се укиселио.
Детаљно упутство на видеу у прилогу.