PUN JE VITAMINA C: Evo kako se BRZO i jednostavno KISELI KUPUS, bez pretakanja, a ovako se pravilno ČUVA
06.11.2021.
10:31
Komentari (0)
Obavezna zimnica...
Za sve one kojima je omiljena zimska salata, kiseli kupus pronašli smo fenomenalan recept za kišeljenje kupusa bez pretakanja. Potrebne su vam tvrde glavice kupusa veće i manje kako biste imali raznih veličina. Očistite prvi sloj kupusa koji se baca, jer se kupus ne pere, a zatim odstranite i korenje.
Zatim ređate glavice po četiri u jedan red, a u međuprostor između glavica koji ostane prazan, stavljajte polutke glavica.
OPREZNO SA LIMUNOM! Nije dobar za LJUDE koji imaju određene ZDRAVSTVENE PROBLEME, pogoršavaju situaciju
OPREZNO SA LIMUNOM! Nije dobar za LJUDE koji imaju određene ZDRAVSTVENE PROBLEME, pogoršavaju situaciju
PROVERENO POUZDANO: Ovo je 8 trikova koji će vam prirodno SNIZITI HOLESTEROL U KRVI!
PROVERENO POUZDANO: Ovo je 8 trikova koji će vam prirodno SNIZITI HOLESTEROL U KRVI!
UNIŠTAVAJU IMUNITET: Evo šta se dešava KADA BIRATE ove NAMIRNICE za DORUČAK, bitno je i kako započinjete dan
UNIŠTAVAJU IMUNITET: Evo šta se dešava KADA BIRATE ove NAMIRNICE za DORUČAK, bitno je i kako započinjete dan
U 10 litara vode stavite 300 grama soli, mešati dok se ne istopi, a zatim preliti kupus. Ponovo pripremiti istu smesu i prelivati sve dok i poslednja glavica ne bude prekrivena vodom.
Kupus mora da bude u toploj prostoriji, da bi se ukiselio.
Detaljno uputstvo na videu u prilogu.