Ручак за МАЊЕ од 100 ДИНАРА - Чорба и ШНИЦЛЕ у најјефтинијијој режији, потребан вам је ЈЕДАН САСТОЈАК, остало су зачини
Брзо, лако и издашно је одлика најбољих и омиљених рецепата. Зато имамо за вас идеју за комплетан мени, који ће да постане део ваше свакодневице.
Дајемо вам идеју за ручак који кошта мање од 100 динара, а састоји се од веома укусне и хранљиве чорбе и шницли од соје.
СЕВНУЛА цела ДОЈКА у програму УЖИВО! Јовани Јеремић се десио ПЕХ у емисији, од ових кадрова може да вам СТАНЕ СРЦЕ
У Србију се ВРАЋА заборављена БОЛЕСТ, може бити СМРТОНОСНА - Најчешћи је КОЖНИ ОБЛИК у виду БУБУЉИЦЕ, терапија траје ВИШЕ од месец дана
Потребно је:
- 1 велика кашика брашна
- уље
- суви зачин
- со, бибер
- першунов лист
- као прилог препечен хлеб (у предлогу)
Припрема:
На уљу пропржити кашику брашна да постане кремаста. Сипати 1 л воде. Додати 1 кашичицу сувог зачина (по жељи) соли. Пустит да ври, водити рачуна да ври на тихој температури да чорбица не покипи.
Додати соли и пустит да ври 3-4 минута. По жељи ради густине додати кашику умућеног инстанта од печурака. На крају убацити сецкан першунов лист. Ја као прилог овој чорбици додајем сецкан препечен и двопек.
Шницле од соје
Купите сојине одреске, прокувајте их у води и када постану мекане, извадите их из воде, добро оцедите, а затим зачините по укусу. Након тога их испржите на тигању. Преукусне су.
Шницле можете уваљати и у сусам и уместо пржења, испећи их у рерни.
Србија Данас