"ПРВЕ НОГЕ СРБИЈЕ": Водитељка РТС-а важи за једну од најзгоднијих у Србији, а овако се храни - сама је правила хлеб
Свака њена објава у нешто смелијим одевним комбинацијама, али наравно увек с мером укуса, направи прави хаос на мрежама
Ивана Миленковић водитељка Јутарњег програма на Јавном сервису једна је од најомиљенијих ТВ лица уз које се Србија буди готово свако јутро.
ПОДМЛАЂУЈЕ И НЕГУЈЕ КОЖУ: Овај БЕСПЛАТНИ трик за негу лица често заборављамо, а користи га и Јелена Ђоковић
БУБЕ КРВОПИЈЕ ХАРАЈУ СРБИЈОМ: Уколико вас нека од њих случајно уједе, доживећете АГОНИЈУ
На свом Инстаграм профилу често објављује фотографије које њени пратиоци са одушевљењем коментаришу.
Подсетимо, пре него што је почела да води Јутарњи програм РТС-а, Ивана је радила емисије "Све боје живота", "Студио знања" и "Културни дневник". Каже да је на телевизију стигла сасвим случајно. Ивана је дипломирала архитектуру, где је стекла и звање мастера. Завршила је и основну и средњу музичку школу, свира клавир и говори четири језика, али ју је јавни посао одувек привлачио.
- Била сам вуковац и у основној школи и у гимназији и некако ми се чинило да се од мене очекује да ипак упишем неки други факултет. У жељи да помирим уметност и науку, одлучила сам да то буде архитектура. Признајем да ми је било лепо, иако памтим многе непроспаване ноћи због цртања и прављења макета. Ипак, после свега, коцкице су се поклопиле и завршила сам на телевизији. Занимљиво је да је баш архитектура била "улазница" за посао који данас радим.
Ивана важи за једну од најзгоднијих водитељки у Србији, али она не крије да се придржава одређених правила када је исхрана у питању.
Она ујутру прво попије лимунаду, а након тога једе јагоде или шумско воће и банане, у које дода мало меда, а понекад и какао, лешник или бадем. Тек након тога следи главни доручак.
"После тога доручкујем, омиљена ми је кајгана са фетом. Раније сам често правила хлеб само од уљарица. Потребно је по 50 грама семенки сунцокрета, бундеве, сусама и лана. То се самеље, дода се мало маслиновог уља, воде, соде бикарбоне, па се тесто суши у рерни. Кад не радим, идем код маме на породични ручак, и најчешће једемо пиле са прилогом и палачинке. Ако сам на послу, у нашем ресторану на телевизији ручам сезонску чорбу, месо и поврће. За вечеру волим салату од туњевине, мада кажу да конзервирана риба не ваља јер има много живе у њој. Омиљени су ми лосос и пастрмка", испричала је Ивана једном приликом за "Глорију".