"PRVE NOGE SRBIJE": Voditeljka RTS-a važi za jednu od najzgodnijih u Srbiji, a ovako se hrani - sama je pravila hleb
Svaka njena objava u nešto smelijim odevnim kombinacijama, ali naravno uvek s merom ukusa, napravi pravi haos na mrežama
Ivana Milenković voditeljka Jutarnjeg programa na Javnom servisu jedna je od najomiljenijih TV lica uz koje se Srbija budi gotovo svako jutro.
PODMLAĐUJE I NEGUJE KOŽU: Ovaj BESPLATNI trik za negu lica često zaboravljamo, a koristi ga i Jelena Đoković
BUBE KRVOPIJE HARAJU SRBIJOM: Ukoliko vas neka od njih slučajno ujede, doživećete AGONIJU
Na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije koje njeni pratioci sa oduševljenjem komentarišu.
Podsetimo, pre nego što je počela da vodi Jutarnji program RTS-a, Ivana je radila emisije "Sve boje života", "Studio znanja" i "Kulturni dnevnik". Kaže da je na televiziju stigla sasvim slučajno. Ivana je diplomirala arhitekturu, gde je stekla i zvanje mastera. Završila je i osnovnu i srednju muzičku školu, svira klavir i govori četiri jezika, ali ju je javni posao oduvek privlačio.
- Bila sam vukovac i u osnovnoj školi i u gimnaziji i nekako mi se činilo da se od mene očekuje da ipak upišem neki drugi fakultet. U želji da pomirim umetnost i nauku, odlučila sam da to bude arhitektura. Priznajem da mi je bilo lepo, iako pamtim mnoge neprospavane noći zbog crtanja i pravljenja maketa. Ipak, posle svega, kockice su se poklopile i završila sam na televiziji. Zanimljivo je da je baš arhitektura bila "ulaznica" za posao koji danas radim.
Ivana važi za jednu od najzgodnijih voditeljki u Srbiji, ali ona ne krije da se pridržava određenih pravila kada je ishrana u pitanju.
Ona ujutru prvo popije limunadu, a nakon toga jede jagode ili šumsko voće i banane, u koje doda malo meda, a ponekad i kakao, lešnik ili badem. Tek nakon toga sledi glavni doručak.
"Posle toga doručkujem, omiljena mi je kajgana sa fetom. Ranije sam često pravila hleb samo od uljarica. Potrebno je po 50 grama semenki suncokreta, bundeve, susama i lana. To se samelje, doda se malo maslinovog ulja, vode, sode bikarbone, pa se testo suši u rerni. Kad ne radim, idem kod mame na porodični ručak, i najčešće jedemo pile sa prilogom i palačinke. Ako sam na poslu, u našem restoranu na televiziji ručam sezonsku čorbu, meso i povrće. Za večeru volim salatu od tunjevine, mada kažu da konzervirana riba ne valja jer ima mnogo žive u njoj. Omiljeni su mi losos i pastrmka", ispričala je Ivana jednom prilikom za "Gloriju".