Испијена са мером даје СНАГУ и здравље - Декин рецепт за РАКИЈУ медовачу од 3 састојка за ЈАК имунитет и варење
Замислите да постоји алкохолно пиће које је лепог и слатког укуса, које лепо утиче на ваше расположење и опушта вас, а на све то благотворно утиче и на ваше здравље. То што сте замислили није ништа друго но медовача. У овом времену вируса, медовача је одлично природно средство у борби против њих, али увек испијена са мером и по декином рецепту.
Ракија или liker од меда, како људи зову медовачу, је традиционални природни алкохолно пиће, а умереним конзумирањем спада у лековите напитке.
Пије се расхлађена и као аперитив, поспешује имунитет, штити од инфекција и поправља крвну слику.
Да бисте направили добру медовачу, потребно вам је 1 литар шљивовице, 400 мл дестиловане воде и 300 г меда.
Новак Ђоковић ЈЕДЕ само овај МАСЛАЦ - добија се по посебном рецепту, успорава старење и УБРЗАВА МЕТАБОЛИЗАМ
Нутрициониста за СД ОТКРИВА главне смернице за ЈАК ИМУНИТЕТ у сезони грипа и ВИРУСА - Кључно је чишћење ЦРЕВА
Припрема се тако што се мед растопи у ракији, а затим дода дестилована вода.
Тако припремљена треба да одстоји месец дана на тамном месту уз повремено мућкање.
После тога, процедити је кроз филтер. Јачина зависи од количине дестиловане воде, ако желите јачу, сипајте мање дестиловане воде.
Уколико медовачи додате и мало прополиса, биће још лековитија, али водите рачуна - медовача се сматра једном од најопаснијих ракија, јер је слатка, питка, нежно клизи низ грло, па кад једном почнете, можда ћете се тешко зауставити.
Такође, добро је познато да старијим људима чашица ракије сваког јутра може продужити живот, јер повољно утиче на циркулацију.
Медовача је одлична и као аперитив пре јела, јер ће вам отворити апетит и побољшати варење, па ћете додатно уживати у храни.