Гурмански СЕНДВИЧИ по бакином рецепту - Мењају сваки ОБРОК, одлична опција за мало "ЈАЧИ" доручак
Укусно и заситно, ко год да проба, тражиће још! Ваши укућани ће се одушевити овим феноменалним оброком. Свидеће се свим генерацијама.
Ови сендвичи су одличан избор за мало калоричнији доручак, с обзиром на то да ће вас припремити за све шта вас очекује касније тог јутра и поподнева, наравно.
Уколико СПАВАТЕ са ОТВОРЕНИМ УСТИМА, то може озбиљно УГРОЗИТИ ваше ЗДРАВЉЕ - ДИСАЊЕ на УСТА изазива 5 ОПАСНИХ СТАЊА
Милиони се КУНУ да ове КОЦКЕ спречавају ПРЕГЛАДУ и ГРИП! Најпознатија инфлуенсерка БАЛКАНСКИХ КОРЕНА открива да ли је ово ИСТИНА
Потребно је:
- 3 јаја
- 200 гр млевеног меса или шункарице
- соли млевени бибер
- 1 кашичица зачина за месо
- кашичица карија
- мало уља
- 3 чена белог лук
- а 60 гр качкаваља у листовима
- 50 гр ренданог качкаваља
- 250 мл млека
- стари хлеб
Припрема:
У тигањ сипати мало уља, па насецкати бели лук и додати млевено месо и динстати га 5 минута. Убацити зачине, со, млевени бибер, зачин за месо, кари и склонити са ватре. Додати једно цело јаје и добро сјединити. У посуди разбите два јаја, па измутите. Додати качкаваљ и измешати, Месо поделите на 4 дела( то је 4 сендвича). На један комад ставити 1/4 меса, па распоредити на хлеб. Притиснути мало руком и додати лист качкаваља, и одозго поклопити другим парчетом. Ставити у млеко са качкаваљем да упије и ређати у подмазан плех. И тако и остатак. Пећи на 220 степени Ц, 15-20 минута да порумени. Служити топло. Уживајте!