ПРЕДЛОГ ЗА ПОСНИ РУЧАК: Кисели купус по старом ОРИГИНАЛНОМ рецепту - стално ћете га правити (ВИДЕО)
16.03.2022.
08:12
Коментари (0)
Бољи је чак и од мрсног!
У духу ускршњег поста доносимо вам сјајан рецепт за посни кисели купус.
Ево како се прави:
ХИТАН АЛАРМ! Лекари изнели ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ корисницима ЕЛЕКТРОНСКИХ ЦИГАРЕТА - у великој сте ОПАСНОСТИ!
ХИТАН АЛАРМ! Лекари изнели ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ корисницима ЕЛЕКТРОНСКИХ ЦИГАРЕТА - у великој сте ОПАСНОСТИ!
ОВАН чезне за романтиком, док ДЕВИЦУ очекује позив од бивше љубави: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 16. МАРТ
ОВАН чезне за романтиком, док ДЕВИЦУ очекује позив од бивше љубави: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 16. МАРТ
СОФИЈА МИЛОШЕВИЋ ОСТАЛА БЕЗ КОСЕ: Манекенка открила језиве детаље о својој ТРУДНОЋИ - пратиоци остали у шоку (ФОТО)
СОФИЈА МИЛОШЕВИЋ ОСТАЛА БЕЗ КОСЕ: Манекенка открила језиве детаље о својој ТРУДНОЋИ - пратиоци остали у шоку (ФОТО)
Потребно је:
- 1 главица киселог купуса
- 1 главица црног лука
- 1/2 шоље пиринча ( шољица од 100 гр.)
- бели лук у гранулама
- мало туцане паприке у слатке млевене
- мл. бибер
- уље
Припрема:
Купус исецкати као за рибанац , а лук исећи на ситно додати уља и пропржити , додати туцану паприку и мало млевену слатку паприку.
У то одмах додати купус и измешати. Динстати и пржити купус на лаганој ватри.
Пиринач кувати па додати у пржен купус после 20- 30 минута и измешати.
Наш ручак готов. Сервирати уз барен кромпир или ако није посно уз неко месо.