clear sky
15°C
21.09.2024.
Beograd
eur
117.062
usd
104.8191
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

ZA SVETLIJI BEOGRAD: Ekipe JKP "Javno osvetljenje" rade PUNOM PAROM širom grada

06.08.2019. 14:05
Beograd
Beograd / Izvor: Profimedia/ilustracija

Raspored aktivnosti od 12. do 18. avgusta

Na teritoriji opštine Stari Grad radovi će se izvoditi na Topličinom vencu i okolnim ulicama gde će biti postavljeno 11 stubova i 26 svetiljki. Ekipe JKP "Javno osvetljenje" postaviće pet stubova i 18 svetiljki u Dubrovačkoj odnosno stub i dve svetiljke u Ulici Herceg Stjepana 15. U zgradama u okruženju Topličinog venca biće postavljeno 40 reflektora.

Na teritoriji opštine Palilula radovi će se izvoditi u Tomaševačkoj gde će biti postavljena četiri stuba i pet svetiljki. Na Ovčanskom putu 19-35 biće postavljena tri stuba i 13 svetiljki. U Ulici Ive Lole Ribara bb u Ovči biće postavljeno 14 stubova i 14 svetiljki. U Ulici Vuka Vrčevića biće postavljena tri stuba i tri svetiljke. Biće osvetljen i stepenišni prolaz u Miloša Crnjanskog kod broja 1 gde će biti postavljen stub i svetiljka.

Radovi će se odvijati i u ulicama Patrisa Lumumbe, Diljske, Srnetičke i Pana Đukića gde će biti postavljeno pet stubova i pet svetiljki. Radovi će biti izvođeni u Nikodina Miloša gde će biti postavljena dva stuba i dve svetiljke. Biće osvetljen i pešački prelaz na Zrenjaninskom putu gde će biti postavljena četiri stuba i četiri svetiljke. Ekipe JKP "Javno osvetljenje" radiće u ulicama Konjuh planine 1 i Postojinskoj 2-6 (park) gde će biti postavljena četiri stuba i četiri svetiljke. Radiće se i u Ivankovačkoj 6-8 gde će biti postavljeno pet stubova i pet svetiljki.

Radovi zatim prelaze na pešački prelaz na uglu ulice Julije Delere i Ratnih vojnih invalida u Borči gde će biti postavljena dva stuba i dve svetiljke. U Metalskoj biće postavljeno sedam stubova i sedam svetiljki. U Dejana Smiljkovića 81-85 biće postavljeno šest stubova i šest svetiljki. Na Karaburmi u Ulici Stevana Dukića 19 biće postavljena dva stuba i dve svetiljke. U Ulici dunavske divizije 22 biće postavljen stub i svetiljka. 

Beograd konačno dobija zgradu HITNE POMOĆI prema evropskim standardima

Beograd konačno dobija zgradu HITNE POMOĆI prema evropskim standardima

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU: U prestonici VIŠE BEBA nego prošle godine, u ovom mesecu ima NAJVIŠE POROĐAJA

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU: U prestonici VIŠE BEBA nego prošle godine, u ovom mesecu ima NAJVIŠE POROĐAJA

SPEKTAKL ZA BEOGRAĐANE: Završetak radova na Trgu republike obeležiće VELIKI KONCERT

SPEKTAKL ZA BEOGRAĐANE: Završetak radova na Trgu republike obeležiće VELIKI KONCERT

U Popovoj bari 3 i Novoj 77 biće postavljene četiri svetiljke, a na Ovčanskom putu 8 pet svetiljki. U Novoj 1 u Popovoj bari ispred brojeva 32z, 32i, 32j, 32k i 32l biće postavljeno pet svetiljki.

Radovi se zatim sele na sledeće ulice. U Mirgorodskoj 1-7 biće postavljeno šest svetiljki dok će u Igora Vasiljeva biti postavljene tri svetiljke. Biće osvetljena i Efeska ulica u Borči gde će biti postavljeno 11 svetiljki i Sporedna ulica od Ulice Rastka Nemanjića na Zbegu gde će biti postavljeno šest svetiljki.

Na Putu za Ovču 158 biće postavljeno sedam svetiljki. U Davidovačkoj 5ž biće postavljena svetiljka. Slepa ulica 90 i 91 (Staro naselje u Padinskoj skel) biće osvetljena sa četiri svetiljke. U Vizeljskoj će biti postavljene tri svetiljke. U Mihajla Petrovića u Pretoku biće postavljeno šest svetiljki.

U Elimirskoj i Ulici 9. maja 2k biće postavljena po svetiljka. U Ulici Lole Ribara 1 biće postavljene dve svetiljke. U naselju Ovča u Beogradskoj ulici će biti postavljeno sedam svetiljki. U Dušana Maksina će biti postavljeno 25 svetiljki.

Bgd
Bgd / Izvor: Profimedia

Na teritoriji opštine Čukarica radovi će se izvoditi u sledećim ulicama: 

U Železniku u Ulici vinogradi 3-11 će biti postavljeno šest svetiljki. U Vodovodskoj 2. deo 17c će biti postavljeno šest svetiljki. U Ostružnici u Ulici 7. jula će biti postavljeno 19 svetiljki. U naselju Železnik u Ulici radnih akcija 5i, 5d i 5v će biti postavljene dve svetiljke. U Grobljanskoj 16 u Ostružnici će biti postavljena svetiljka. U Ljubisava Šarčevića 1ž (Velika Moštanica) će biti postavljene četiri svetiljke. U Sremčici u Beogradskoj ulici 287, 27v, 289, 289a i 289b će biti postavljene četiri svetiljke.

Zatim se radovi sele na sledeće ulice:

U Kosmajskoj 8 u Ostružnici će biti postavljeno šest svetiljki. Na Ceraku u Sandžačkoj 15 biće postavljena svetiljka. U Rušnju u Ulici 13. septembra 1. deo 7 biće postavljena svetiljka. U Časlava Veljića (Rupčine) će biti postavljene dve svetiljke. U Sremčici u Lukovskoj 6 biće postavljena svetiljka. U Železniku u Ulici vinogradi 5c će biti postavljeno pet svetiljki. U Milovana Milenkovića 11. deo (Velika Moštanica) će biti postavljene dve svetiljke. U Mirkovićevoj 40 u Sremčici će biti postavljeno devet svetiljki. Biće osvetljena i Vašarska 5 gde će biti postavljena jedna svetiljka. Na Umci u Ulici Đure Daničića 33a, 33b, 33c i 33f će biti postavljene dve svetiljke. U Zlate harmonikaša 25 (Sremčica) će biti postavljeno 11 svetiljki.

Beograd, radovi
Beograd, radovi / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Na teritoriji opštine Voždovac radovi će se izvoditi u sledećim ulicama i mestima:

U Ulici ruža 15-17 će biti postavljena dva stuba i dve svetiljke dok će kod broja 17h (Kumodraž) biti postavljen stub i svetiljka. U Ulici Živka Gavrilovića 12 prema Ulici Vase Čarapića (MZ Beli Potok) će biti postavljena četiri stuba i četiri svetiljke. U Avalskoj 59 (MZ Beli Potok) će biti postavljena tri stuba i tri svetiljke. Ekipe JKP "Javno osvetljenje" će u Belomorskoj postaviti dva stuba i dva svetiljke. Biće dodatno osvetljene i ulice Braće Jakovljević i Saveza boraca gde će biti postavljeno šest stubova i šest svetiljki. Na Timočkom putu 60-4 u Ripnju (sokak levo iz pravca Avalske) će biti postavljen stub i dve svetiljke.

Radovi će se odvijati na Putu za Brest 8 (Mala Palanka) - Ripanj gde će biti postavljeno tri stuba i osam svetiljki. Kod kružnog prelaza u Ulici saveza boraca 36, 18e, 17, 19 i 40b (MZ Beli Potok) će biti postavljeno šest stubova i 12 svetiljki. U Osečinskoj 1f (selo Rakovica) će biti postavljen stub i tri svetiljke. U svim kracima ulice 12. nova (Zuce) će biti postavljena tri stuba i 32 svetiljke. U isom naselju u Ulici 22. nova 1v biće postavljeno šest svetiljki.

Na teritoriji opštine Zemun radovi će se izvoditi u sledećim ulicama.

Biće osvetljeno šetalište "Lazaro Kardenas" u Bloku 45 gde će biti postavljeno 57 stubova i 62 svetiljke. U Vajara Živojina Lukića 22-24 će biti postavljen stub i svetiljka. U Oficirskoj koloniji 2. deo (Batajnica) će biti postavljene tri svetiljke. U Zemunskoj 298c (Ugrinovci) će biti postavljena svetiljka. Radovi će biti izvedeni u Sevastokratora Dejana 2 gde će biti postavljena svetiljka. U Oficirskoj koloniji 5. deo (Batajnica) će biti postavljene četiri svetiljke. U Klinovoj 13 (Batajnica) će biti postavljeno pet svetiljki. U Dr Branislava Barišića 74dž će biti postavljena svetiljka. Na radove čeka i Oficirska kolonija 3. deo (treća ulica levo - Batajnica) gde će biti postavljena jedna svetiljka.

Gužva
Gužva / Izvor: Srbija Danas

Radovi će se izvoditi u Šangajskoj 6. deo (Batajnica) gde će biti postavljeno pet svetiljki. Ekipe će raditi u Ulici male međe 38. nova (naselje Šangaj u Batajnici) gde će biti postavljene četiri svetiljke.

U planu je i osvetljenje Ulice 8. nova (ulaz iz 6. nove levo ka polju) na Grmovcu gde će biti postavljene tri svetiljke.

U Ulici 10. nova (ulaz iz 6. nove levo - Grmovac) biće postavljene tri svetiljke. U istoj ulici (smer od 4. ka 5. na Grmovcu) će biti postavljeno četiri svetiljke. U Ulici 20. nova (smer od 6. desno ka 5. na Grmovcu) će biti postavljene tri svetiljke. U Ulici 21. nova (smer od 6. levo ka njivama na Grmovcu) će biti postavljene dve svetiljke. U 22. novoj (smer od 6. levo ka njivama - Grmovac) će biti postavljene tri svetiljke. U Ulici 24. nova (smer od 6. levo ka njivama - Grmovac) će biti postavljene tri svetiljke. U 18. novoj (smer od 4. ka 5. na Grmovcu) će biti postavljeno šest svetiljki.

U Železničkoj koloniji (radničke barake i zelena površina) u Batajnici će biti postavljeno šest svetiljki. Biće osvetljen i pešački prelaz na raskrsnici Novosadske i Ulice pukovnika Milenka Pavlovića u Batajnici gde će biti postavljene dve svetiljke. Novo osvetljenje dobiće i pešački prelaz u Šangajskoj kod nove crkve u Batajnici gde će biti postavljena svetiljka.

Ekipe JKP "Javno osvetljenje" osvetliće i pešačku stazu koja povezuje Carice Jelene i Ulicu kralja Radoslava u Batajnici gde će biti postavljena svetiljka. U Ulici Katice Opačić (od Zabran nove 11 do Ulice Jovana Brankovića) u Batajnici će biti postavljene tri svetiljke. U Ulici Milice Rakić od Stanka Tišme do Ulice Vasilija Rankovića Baće u Batajnici će biti postavljeno 12 svetiljki. U Ulici Žarka Bokuna u Batajnici će biti postavljeno 15 svetiljki dok će u istom naselju u Ivana Senkovića biti postavljeno šest svetiljki.

Na teritoriji opštine Novi Beograd radovi će se izvoditi samo na parkingu u Gandijevoj 166 gde će biti postavljeno šest svetiljki.

Zbog radova: Ove ulice u Beogradu će biti zatvorene od 18.00 do ponoći

Zbog radova: Ove ulice u Beogradu će biti zatvorene od 18.00 do ponoći

JEFTINIJE ULAZNICE I VEĆE PLATE ZA ZAPOSLENE Grad preuzeo upravljenje bazenom na Dorćolu

JEFTINIJE ULAZNICE I VEĆE PLATE ZA ZAPOSLENE Grad preuzeo upravljenje bazenom na Dorćolu

IZMENJENE TRASE TRAMVAJA U BEOGRADU: Evo na kojim linijama je došlo do promene!

IZMENJENE TRASE TRAMVAJA U BEOGRADU: Evo na kojim linijama je došlo do promene!

Na teritoriji opštine Zvezdara radovi će se izvoditi u sledećim ulicama:

Biće osvetljen deo puta koji spaja Ulicu Veselina Čajkanovića bb od vrtića "Oblačak" do Ulice Cvetanova ćuprija gde će biti postavljeno šest stubova i šest svetiljki. Na uglu Vjekoslava Kovača i Deskaševe biće postavljen stub i jedna svetiljka.

U Ulici Nilsa Bora će biti postavljen stub i jedna svetiljka. Biće osvetljeno i Ladno brdo kod broja 27b gde će biti postavljen jedan stub i jedna svetiljka. U Ulici Mihaila Bulgakova u Mirijevu će biti postavljeno pet stubova i pet svetiljki. Na Bulevaru kralja Aleksandra 539-543 će biti postavljena dva stuba i četiri svetiljke.

Na Cvetanovoj ćupriji 117 i 177a će biti postavljena dva stuba i dve svetiljke. Na Smederevskom putu 21a (pešački prelaz) gde će biti postavljena dva stuba i dve svetiljke. Ekipe će raditi u Jovijanovoj 70 (Veliki Mokri Lug) gde će biti postavljeno pet svetiljki i Opatijskoj (deo između Kozarčeve i Učiteljske) gde će biti postavljene dve svetiljke.

 

URUČENI UGOVORI ZA GRAĐEVINSKE PAKETE I OPREMU IZBEGLICAMA I IRL
GO Zemun

URUČENI UGOVORI ZA GRAĐEVINSKE PAKETE I OPREMU IZBEGLICAMA I IRL

19.09.2024. 14:45
DEO BEOGRADA DANAS BEZ VODE: Pogledajte da li se vaša ulica nalazi na spisku
česma

DEO BEOGRADA DANAS BEZ VODE: Pogledajte da li se vaša ulica nalazi na spisku

19.09.2024. 08:53
POGLEDAJTE KAKO JE PAO RAZBOJNIK IZ BEOGRADA: Naoružan pokrao poštu, pa pokušao da ponovi delo - policija ga pronašla, a evo i kako (VIDEO)
Hapšenje

POGLEDAJTE KAKO JE PAO RAZBOJNIK IZ BEOGRADA: Naoružan pokrao poštu, pa pokušao da ponovi delo - policija ga pronašla, a evo i kako (VIDEO)

18.09.2024. 22:49
GLAVNA AUTOBUSKA STANICA U SRCU NOVOG BEOGRADA Sam proces prebacivanja obaviće se u jednom danu, a evo KOJIM LINIJAMA MOŽETE STIĆI DO NJE
BAS

GLAVNA AUTOBUSKA STANICA U SRCU NOVOG BEOGRADA Sam proces prebacivanja obaviće se u jednom danu, a evo KOJIM LINIJAMA MOŽETE STIĆI DO NJE

18.09.2024. 18:25
TRENUTNO NAJTRAŽENIJA ŽENA NA SVETU! Šokantna istraga pokazala da je pod zaštitom TAJNE SLUŽBE?!
Kristijana Basrsoni

TRENUTNO NAJTRAŽENIJA ŽENA NA SVETU! Šokantna istraga pokazala da je pod zaštitom TAJNE SLUŽBE?!

21.09.2024. 09:34
DETALJI FILMSKOG OBRAČUNA U SARAJEVU Međusobno se pucali iz automobila, policija traga za osumnjičenima - a evo šta se vidi na kameri
Policija BiH

DETALJI FILMSKOG OBRAČUNA U SARAJEVU Međusobno se pucali iz automobila, policija traga za osumnjičenima - a evo šta se vidi na kameri

21.09.2024. 09:33
ŠOK! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Zima pred nama će biti potpuno drugačija od onoga što ste mislili - SPREMITE SE, NIJE DOBRO
Za vikend promena vremena

ŠOK! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Zima pred nama će biti potpuno drugačija od onoga što ste mislili - SPREMITE SE, NIJE DOBRO

21.09.2024. 09:13
PLJUŠTE KOMPLIMENTI ZA VUČIĆA: Popularni internet portal o diplomatskim uspesima Srbije
Aleksandar Vučić

PLJUŠTE KOMPLIMENTI ZA VUČIĆA: Popularni internet portal o diplomatskim uspesima Srbije

21.09.2024. 08:52
BITI ILI NE BITI ZA KIJEV "Vreme je da počnu da se postavljaju neprijatnija pitanja o sukobu u Ukrajini" - Koliko je Zapad spreman da ide daleko?
Volodimir Zelenski

BITI ILI NE BITI ZA KIJEV "Vreme je da počnu da se postavljaju neprijatnija pitanja o sukobu u Ukrajini" - Koliko je Zapad spreman da ide daleko?

21.09.2024. 08:08
VERNICI SLAVE MALU GOSPOJINU Danas je crveno slovo, a ovu molitvu Bogorodici obavezno pročitajte
Crkva

VERNICI SLAVE MALU GOSPOJINU Danas je crveno slovo, a ovu molitvu Bogorodici obavezno pročitajte

21.09.2024. 07:26
"PUTINOVA CRNA LISTA" Ruski predsednik ima spisak zemalja koje su "opasne" - Među njima Crna Gora i Severna Makedonija
Vladimir Putin

"PUTINOVA CRNA LISTA" Ruski predsednik ima spisak zemalja koje su "opasne" - Među njima Crna Gora i Severna Makedonija

20.09.2024. 21:11
PLJUŠTE KOMPLIMENTI ZA VUČIĆA: Popularni internet portal o diplomatskim uspesima Srbije
Aleksandar Vučić

PLJUŠTE KOMPLIMENTI ZA VUČIĆA: Popularni internet portal o diplomatskim uspesima Srbije

21.09.2024. 08:52