Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ЗА СВЕТЛИЈИ БЕОГРАД: Екипе ЈКП "Јавно осветљење" раде ПУНОМ ПАРОМ широм града

06.08.2019. 14:05
Beograd
Београд / Извор: Профимедиа/илустрација

Распоред активности од 12. до 18. августа

На територији општине Стари Град радови ће се изводити на Топличином венцу и околним улицама где ће бити постављено 11 стубова и 26 светиљки. Екипе ЈКП "Јавно осветљење" поставиће пет стубова и 18 светиљки у Дубровачкој односно стуб и две светиљке у Улици Херцег Стјепана 15. У зградама у окружењу Топличиног венца биће постављено 40 рефлектора.

На територији општине Палилула радови ће се изводити у Томашевачкој где ће бити постављена четири стуба и пет светиљки. На Овчанском путу 19-35 биће постављена три стуба и 13 светиљки. У Улици Иве Лоле Рибара bb у Овчи биће постављено 14 стубова и 14 светиљки. У Улици Вука Врчевића биће постављена три стуба и три светиљке. Биће осветљен и степенишни пролаз у Милоша Црњанског код броја 1 где ће бити постављен стуб и светиљка.

Радови ће се одвијати и у улицама Патриса Лумумбе, Диљске, Срнетичке и Пана Ђукића где ће бити постављено пет стубова и пет светиљки. Радови ће бити извођени у Никодина Милоша где ће бити постављена два стуба и две светиљке. Биће осветљен и пешачки прелаз на Зрењанинском путу где ће бити постављена четири стуба и четири светиљке. Екипе ЈКП "Јавно осветљење" радиће у улицама Коњух планине 1 и Постојинској 2-6 (парк) где ће бити постављена четири стуба и четири светиљке. Радиће се и у Иванковачкој 6-8 где ће бити постављено пет стубова и пет светиљки.

Радови затим прелазе на пешачки прелаз на углу улице Јулије Делере и Ратних војних инвалида у Борчи где ће бити постављена два стуба и две светиљке. У Металској биће постављено седам стубова и седам светиљки. У Дејана Смиљковића 81-85 биће постављено шест стубова и шест светиљки. На Карабурми у Улици Стевана Дукића 19 биће постављена два стуба и две светиљке. У Улици дунавске дивизије 22 биће постављен стуб и светиљка. 

Београд коначно добија зграду ХИТНЕ ПОМОЋИ према европским стандардима

Београд коначно добија зграду ХИТНЕ ПОМОЋИ према европским стандардима

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: У престоници ВИШЕ БЕБА него прошле године, у овом месецу има НАЈВИШЕ ПОРОЂАЈА

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: У престоници ВИШЕ БЕБА него прошле године, у овом месецу има НАЈВИШЕ ПОРОЂАЈА

СПЕКТАКЛ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Завршетак радова на Тргу републике обележиће ВЕЛИКИ КОНЦЕРТ

СПЕКТАКЛ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Завршетак радова на Тргу републике обележиће ВЕЛИКИ КОНЦЕРТ

У Поповој бари 3 и Новој 77 биће постављене четири светиљке, а на Овчанском путу 8 пет светиљки. У Новој 1 у Поповој бари испред бројева 32з, 32и, 32ј, 32к и 32л биће постављено пет светиљки.

Радови се затим селе на следеће улице. У Миргородској 1-7 биће постављено шест светиљки док ће у Игора Васиљева бити постављене три светиљке. Биће осветљена и Ефеска улица у Борчи где ће бити постављено 11 светиљки и Споредна улица од Улице Растка Немањића на Збегу где ће бити постављено шест светиљки.

На Путу за Овчу 158 биће постављено седам светиљки. У Давидовачкој 5ж биће постављена светиљка. Слепа улица 90 и 91 (Старо насеље у Падинској скел) биће осветљена са четири светиљке. У Визељској ће бити постављене три светиљке. У Михајла Петровића у Претоку биће постављено шест светиљки.

У Елимирској и Улици 9. маја 2к биће постављена по светиљка. У Улици Лоле Рибара 1 биће постављене две светиљке. У насељу Овча у Београдској улици ће бити постављено седам светиљки. У Душана Максина ће бити постављено 25 светиљки.

Bgd
Бгд / Извор: Профимедиа

На територији општине Чукарица радови ће се изводити у следећим улицама: 

У Железнику у Улици виногради 3-11 ће бити постављено шест светиљки. У Водоводској 2. део 17ц ће бити постављено шест светиљки. У Остружници у Улици 7. јула ће бити постављено 19 светиљки. У насељу Железник у Улици радних акција 5и, 5д и 5в ће бити постављене две светиљке. У Гробљанској 16 у Остружници ће бити постављена светиљка. У Љубисава Шарчевића 1ж (Велика Моштаница) ће бити постављене четири светиљке. У Сремчици у Београдској улици 287, 27в, 289, 289а и 289б ће бити постављене четири светиљке.

Затим се радови селе на следеће улице:

У Космајској 8 у Остружници ће бити постављено шест светиљки. На Цераку у Санџачкој 15 биће постављена светиљка. У Рушњу у Улици 13. септембра 1. део 7 биће постављена светиљка. У Часлава Вељића (Рупчине) ће бити постављене две светиљке. У Сремчици у Луковској 6 биће постављена светиљка. У Железнику у Улици виногради 5ц ће бити постављено пет светиљки. У Милована Миленковића 11. део (Велика Моштаница) ће бити постављене две светиљке. У Мирковићевој 40 у Сремчици ће бити постављено девет светиљки. Биће осветљена и Вашарска 5 где ће бити постављена једна светиљка. На Умци у Улици Ђуре Даничића 33а, 33б, 33ц и 33ф ће бити постављене две светиљке. У Злате хармоникаша 25 (Сремчица) ће бити постављено 11 светиљки.

Beograd, radovi
Београд, радови / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

На територији општине Вождовац радови ће се изводити у следећим улицама и местима:

У Улици ружа 15-17 ће бити постављена два стуба и две светиљке док ће код броја 17х (Кумодраж) бити постављен стуб и светиљка. У Улици Живка Гавриловића 12 према Улици Васе Чарапића (МЗ Бели Поток) ће бити постављена четири стуба и четири светиљке. У Авалској 59 (МЗ Бели Поток) ће бити постављена три стуба и три светиљке. Екипе ЈКП "Јавно осветљење" ће у Беломорској поставити два стуба и два светиљке. Биће додатно осветљене и улице Браће Јаковљевић и Савеза бораца где ће бити постављено шест стубова и шест светиљки. На Тимочком путу 60-4 у Рипњу (сокак лево из правца Авалске) ће бити постављен стуб и две светиљке.

Радови ће се одвијати на Путу за Брест 8 (Мала Паланка) - Рипањ где ће бити постављено три стуба и осам светиљки. Код кружног прелаза у Улици савеза бораца 36, 18е, 17, 19 и 40б (МЗ Бели Поток) ће бити постављено шест стубова и 12 светиљки. У Осечинској 1ф (село Раковица) ће бити постављен стуб и три светиљке. У свим крацима улице 12. нова (Зуце) ће бити постављена три стуба и 32 светиљке. У исом насељу у Улици 22. нова 1в биће постављено шест светиљки.

На територији општине Земун радови ће се изводити у следећим улицама.

Биће осветљено шеталиште "Лазаро Карденас" у Блоку 45 где ће бити постављено 57 стубова и 62 светиљке. У Вајара Живојина Лукића 22-24 ће бити постављен стуб и светиљка. У Официрској колонији 2. део (Батајница) ће бити постављене три светиљке. У Земунској 298ц (Угриновци) ће бити постављена светиљка. Радови ће бити изведени у Севастократора Дејана 2 где ће бити постављена светиљка. У Официрској колонији 5. део (Батајница) ће бити постављене четири светиљке. У Клиновој 13 (Батајница) ће бити постављено пет светиљки. У Др Бранислава Баришића 74џ ће бити постављена светиљка. На радове чека и Официрска колонија 3. део (трећа улица лево - Батајница) где ће бити постављена једна светиљка.

Gužva
Гужва / Извор: Србија Данас

Радови ће се изводити у Шангајској 6. део (Батајница) где ће бити постављено пет светиљки. Екипе ће радити у Улици мале међе 38. нова (насеље Шангај у Батајници) где ће бити постављене четири светиљке.

У плану је и осветљење Улице 8. нова (улаз из 6. нове лево ка пољу) на Грмовцу где ће бити постављене три светиљке.

У Улици 10. нова (улаз из 6. нове лево - Грмовац) биће постављене три светиљке. У истој улици (смер од 4. ка 5. на Грмовцу) ће бити постављено четири светиљке. У Улици 20. нова (смер од 6. десно ка 5. на Грмовцу) ће бити постављене три светиљке. У Улици 21. нова (смер од 6. лево ка њивама на Грмовцу) ће бити постављене две светиљке. У 22. новој (смер од 6. лево ка њивама - Грмовац) ће бити постављене три светиљке. У Улици 24. нова (смер од 6. лево ка њивама - Грмовац) ће бити постављене три светиљке. У 18. новој (смер од 4. ка 5. на Грмовцу) ће бити постављено шест светиљки.

У Железничкој колонији (радничке бараке и зелена површина) у Батајници ће бити постављено шест светиљки. Биће осветљен и пешачки прелаз на раскрсници Новосадске и Улице пуковника Миленка Павловића у Батајници где ће бити постављене две светиљке. Ново осветљење добиће и пешачки прелаз у Шангајској код нове цркве у Батајници где ће бити постављена светиљка.

Екипе ЈКП "Јавно осветљење" осветлиће и пешачку стазу која повезује Царице Јелене и Улицу краља Радослава у Батајници где ће бити постављена светиљка. У Улици Катице Опачић (од Забран нове 11 до Улице Јована Бранковића) у Батајници ће бити постављене три светиљке. У Улици Милице Ракић од Станка Тишме до Улице Василија Ранковића Баће у Батајници ће бити постављено 12 светиљки. У Улици Жарка Бокуна у Батајници ће бити постављено 15 светиљки док ће у истом насељу у Ивана Сенковића бити постављено шест светиљки.

На територији општине Нови Београд радови ће се изводити само на паркингу у Гандијевој 166 где ће бити постављено шест светиљки.

Због радова: Ове улице у Београду ће бити затворене од 18.00 до поноћи

Због радова: Ове улице у Београду ће бити затворене од 18.00 до поноћи

ЈЕФТИНИЈЕ УЛАЗНИЦЕ И ВЕЋЕ ПЛАТЕ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ Град преузео управљење базеном на Дорћолу

ЈЕФТИНИЈЕ УЛАЗНИЦЕ И ВЕЋЕ ПЛАТЕ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ Град преузео управљење базеном на Дорћолу

ИЗМЕЊЕНЕ ТРАСЕ ТРАМВАЈА У БЕОГРАДУ: Ево на којим линијама је дошло до промене!

ИЗМЕЊЕНЕ ТРАСЕ ТРАМВАЈА У БЕОГРАДУ: Ево на којим линијама је дошло до промене!

На територији општине Звездара радови ће се изводити у следећим улицама:

Биће осветљен део пута који спаја Улицу Веселина Чајкановића bb од вртића "Облачак" до Улице Цветанова ћуприја где ће бити постављено шест стубова и шест светиљки. На углу Вјекослава Ковача и Дескашеве биће постављен стуб и једна светиљка.

У Улици Нилса Бора ће бити постављен стуб и једна светиљка. Биће осветљено и Ладно брдо код броја 27б где ће бити постављен један стуб и једна светиљка. У Улици Михаила Булгакова у Миријеву ће бити постављено пет стубова и пет светиљки. На Булевару краља Александра 539-543 ће бити постављена два стуба и четири светиљке.

На Цветановој ћуприји 117 и 177а ће бити постављена два стуба и две светиљке. На Смедеревском путу 21а (пешачки прелаз) где ће бити постављена два стуба и две светиљке. Екипе ће радити у Јовијановој 70 (Велики Мокри Луг) где ће бити постављено пет светиљки и Опатијској (део између Козарчеве и Учитељске) где ће бити постављене две светиљке.

 

УРУЧЕНИ УГОВОРИ ЗА ГРАЂЕВИНСКЕ ПАКЕТЕ И ОПРЕМУ ИЗБЕГЛИЦАМА И ИРЛ
GO Zemun

УРУЧЕНИ УГОВОРИ ЗА ГРАЂЕВИНСКЕ ПАКЕТЕ И ОПРЕМУ ИЗБЕГЛИЦАМА И ИРЛ

19.09.2024. 14:45
ДЕО БЕОГРАДА ДАНАС БЕЗ ВОДЕ: Погледајте да ли се ваша улица налази на списку
česma

ДЕО БЕОГРАДА ДАНАС БЕЗ ВОДЕ: Погледајте да ли се ваша улица налази на списку

19.09.2024. 08:53
ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО РАЗБОЈНИК ИЗ БЕОГРАДА: Наоружан покрао пошту, па покушао да понови дело - полиција га пронашла, а ево и како (ВИДЕО)
Hapšenje

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО РАЗБОЈНИК ИЗ БЕОГРАДА: Наоружан покрао пошту, па покушао да понови дело - полиција га пронашла, а ево и како (ВИДЕО)

18.09.2024. 22:49
ГЛАВНА АУТОБУСКА СТАНИЦА У СРЦУ НОВОГ БЕОГРАДА Сам процес пребацивања обавиће се у једном дану, а ево КОЈИМ ЛИНИЈАМА МОЖЕТЕ СТИЋИ ДО ЊЕ
BAS

ГЛАВНА АУТОБУСКА СТАНИЦА У СРЦУ НОВОГ БЕОГРАДА Сам процес пребацивања обавиће се у једном дану, а ево КОЈИМ ЛИНИЈАМА МОЖЕТЕ СТИЋИ ДО ЊЕ

18.09.2024. 18:25
ВЕРНИЦИ СЛАВЕ МАЛУ ГОСПОЈИНУ Данас је црвено слово, а ову молитву Богородици обавезно прочитајте
Crkva

ВЕРНИЦИ СЛАВЕ МАЛУ ГОСПОЈИНУ Данас је црвено слово, а ову молитву Богородици обавезно прочитајте

21.09.2024. 07:26
Премијер Вучевић позвао винаре да се пријаве за субвенције: Министарство привреде у договору са председником спрема подстицаје
Miloš Vučević

Премијер Вучевић позвао винаре да се пријаве за субвенције: Министарство привреде у договору са председником спрема подстицаје

20.09.2024. 22:41
КОМПЛЕТНО БЛОКИРАН САОБРАЋАЈ НА МОСТУ КОД БЕШКЕ: Дошло до тешког удеса, полиција и Хитна помоћ на терену
hitna pomoć

КОМПЛЕТНО БЛОКИРАН САОБРАЋАЈ НА МОСТУ КОД БЕШКЕ: Дошло до тешког удеса, полиција и Хитна помоћ на терену

20.09.2024. 22:09
Умрла Невенка Жегарац: Чувена професорка ФПН-а
Nevenka Žegarac

Умрла Невенка Жегарац: Чувена професорка ФПН-а

20.09.2024. 22:06
ШТА СЕ СВЕ КРИЈЕ ИЗА СУКОБА ИЗРАЕЛА И ХЕЗБОЛАХА? "Рат" који је жестоко букнуо претходних дана - Нове ликвидације, пејџери, напади на Бејрут и нестанци кључних личности
Izraleski avion

ШТА СЕ СВЕ КРИЈЕ ИЗА СУКОБА ИЗРАЕЛА И ХЕЗБОЛАХА? "Рат" који је жестоко букнуо претходних дана - Нове ликвидације, пејџери, напади на Бејрут и нестанци кључних личности

20.09.2024. 20:11
"ПУТИНОВА ЦРНА ЛИСТА" Руски председник има списак земаља које су "опасне" - Међу њима Црна Гора и Северна Македонија
Vladimir Putin

"ПУТИНОВА ЦРНА ЛИСТА" Руски председник има списак земаља које су "опасне" - Међу њима Црна Гора и Северна Македонија

20.09.2024. 21:11
Откривено какво је здравствено стање Саше Поповића
Saša Popović

Откривено какво је здравствено стање Саше Поповића

20.09.2024. 21:54
ДЕТАЉИ КОЈЕ НИКО НИЈЕ ЗАПАЗИО! Ево како је ухапшен отац дечака убице након Рибникара, министар полиције тада открио КЉУЧНУ ствар
Dečak ubica

ДЕТАЉИ КОЈЕ НИКО НИЈЕ ЗАПАЗИО! Ево како је ухапшен отац дечака убице након Рибникара, министар полиције тада открио КЉУЧНУ ствар

20.09.2024. 19:28