heavy intensity rain
17°C
20.09.2024.
Beograd
eur
117.058
usd
105.2585
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

SVI DETALJI O ATENTATU NA TRAMPA: Najnovije informacije iz minuta u minut - Melanija prekinula tišinu, kod atentatora pronađen i EKSPLOZIV (FOTO/VIDEO)

14.07.2024. 08:51
Donald Tramp
Donald Tramp / Izvor: Tanjug/AP Photo/Gene J. Puskar

Pucnjava se dogodila u subotu popodne na skupu u Batleru, Pensilvanija. Napadač je ispalio više hitaca sa "izdignute pozicije" van skupa pre nego što ga je ubila Tajna služba, saopštila je agencija. Izvori iz policije kažu da je napadač bio na krovu zgrade. Video snimci pokazuju kako je Tramp brzo odveden od strane obezbeđenja sa krvlju na licu.

Tramp ide na Kongres republikanaca u Milvokiju

Donald Tramp je zahvalio Bogu što mu je spasao život i obećao da nikada neće dopustiti zlu da pobedi i ubrzava svoj put na Nacionalnu konvenciju republikanaca.

On sada putuje u Milvoki, u državi Viskonsin, dan pošto ga je upucao 20-godišnji Tomas Metju Kruks.

Bajden: Imao sam dobar razgovor s Trampom

Američki predsednik Džo Bajden razgovarao je sa novinarima u Beloj kući nakon pucnjave na Trampovom mitingu u Pensilvaniji.

„Iskreno sam zahvalan što je Tramp dobro i što se oporavlja“, рекао је on.

Dodaje da su on i Tramp sinoć posle incidenta imali „kratak i dobar” razgovor.

Oglasio se Pentagon

Pentagon tvrdi da napadač na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Tomas Metju Kruks nije imao bilo kakve veze sa vojskom.

Potvrdili smo sa svakom od grana vojne službe da ne postoji vojna pripadnost osumnjičenog sa tim imenom ili datumom rođenja u bilo kojoj grani, aktivnoj ili rezervnoj komponenti u njihovim odgovarajućim bazama podataka - rekao je portparol Pentagona, general-major Patrik S Rajder, preneo je BBC.

 

Identifikovan čovek koji je ubijen u atentatu na Donalda Trampa

Kori Koperatore, penzionisani šef vatrogasne službe grada Bafalo, sedeo je iza bivšeg predsednika, kada ga je upucao i ubio naoružani napadač 20-godišnji Tomas Metju Kruks.

Njegova sestra se oglasila na Fejsbuku, a njenu izjavu možete pročitati OVDE.

Atentator imao i eksploziv

Cure novi detalji o 20-godišnjem Metjuu Kruksu koji stoji iza pokušaja atentata na Donalda Trampa. Podsetimo, Trampa je metak okrznuo, Kruksa je ubila Tajna služba, a dvoje ljudi je teško ranjeno u pokušaju atentata u Pensilvaniji.

Najnovije saznanje je da je Kruks radio u kuhinji doma za stare i nemoćne u Betel Parku, mestu udaljenom oko 70 kilometara od mesta u kojem se održavao Trampov skup.

BBC-jev reporter iz Pensilvanije razgovarao je s voditeljem smene u domu za starije i nemoćne u Betel Parku. Kaže da mu je iz doma potvrđeno da je Kruks tamo radio u kuhinji. Dom za starije i nemoćne nalazi se na kratkoj udaljenosti od ulice u kojoj je Kruks živeo.

Kruks je bio registrovani republikanac prema popisu u biračkom registru Pensilvanije. Predstojeći predsednički izbori bili bi prvi na kojima je mogao glasati.

Podaci Saveznog izbornog poverenstva pokazuju da je donator po imenu Tomas Kruks sa istom adresom dao 15 dolara političkim aktivistima povezanim s demokratama, pod nazivom Progressive Turnout Project, u januaru 2021. godine.

Kad ga je CNN kontaktirao u subotu kasno uveče, Kruksov otac rekao je da pokušava da shvati šta se događa te da će razgovarati s vlastima pre nego što bude javno govorio o svom sinu.

Associated Press je danas otkrio da je pušku iz koje je pokušan atentat na Trampa, AR-15, kupio Kruksov otac pre najmanje šest meseci.

Američke vlasti pronašle su eksplozivne naprave u automobilu muškarca za kojeg zvaničnici tvrde da je pokušao ubiti bivšeg predsednika Donalda Trampa, izvestio je u nedelju Wall Street Journal pozivajući se na neimenovane izvore.

AR-15 je poluautomatska puška koju uglavnom proizvodi Colt. Puška je izgledom gotovo identična jurišnoj pušci M16 koju koristi američka vojska.

Za razliku od vojne verzije, AR-15 nije sposoban za kontinuiranu paljbu, ali iskusni strelci ipak mogu ispaliti velik broj hitaca u vrlo kratkom vremenu. Vatrena moć puške varira u zavisnosti od proizvođača.

Melanija prekinula tišinu

Melanija Tramp je prekinula je svoju tišinu o atentatu na svog supruga Donalda na skupu u Pensilvaniji.

Bivša prva dama nazvala je napadača 'čudovištem' i opisala trenutak kada je gledala kako metak pogađa uho njenog supruga.

"Čudovište koje je prepoznalo mog supruga kao neljudsku političku mašinu pokušalo je ugasiti Donaldovu strast - njegov smeh, genijalnost, ljubav prema muzici i inspiraciju", rekla je Melanija u saopštenju na X.

"Kada sam gledala taj nasilni metak kako pogađa mog supruga Donalda, shvatila sam da je moj život, i život Barona, bio na ivici razorne promene. Zahvalna sam hrabrim agentima tajne službe i službenicima zakona koji su rizikovali svoje živote da zaštite mog supruga.

"Ovog jutra, uzdižem se iznad mržnje, otrova i prostih ideja koje podstiču nasilje.

"Vetrovi promena su stigli. Onima od vas koji plačete u podršci, zahvaljujem. Pohvaljujem one koji su prešli preko političkog razdora - hvala vam što pamtite da je svaki političar muškarac ili žena sa voljenom porodicom".

Republikanci rade sa '40 agencija' kako bi osigurali bezbednost konvencije

Efektivno se radi na obezbeđivanju adekvatne bezbednosti na Republičkoj nacionalnoj konvenciji, koja počinje sutra.

Prema rečima predsednika Republičkog nacionalnog komiteta Majkla Votlija, koji je rekao američkoj televiziji Foks njuz da vlasti rade zajedno.

- Osećamo se veoma prijatno što radimo sa Tajnom službom, radimo sa 40 različitih agencija za sprovođenje zakona u smislu kako će to obezbeđenje izgledati - rekao je on.

U međuvremenu, viši savetnici za Trampovu kampanju, Kris LaSivita i Suzi Vajl, pozvali su osoblje da danas ne dolazi ni u kancelariju u Vašingtonu ni u Vest Palm Biču, jer obezbeđuju bezbednost obe lokacije.

- Pojačavamo prisustvo naoružanog obezbeđenja sa policajcima 24/7 na licu mesta - napisali su u pismu, a prenosi američka mreža NBC Njuz.

- Biće sprovedene dodatne bezbednosne procene. Naš najveći prioritet je da svi vi u ovom osoblju budete bezbedni - navode.

Takođe oni su potvrdili da će se konvencija Republičkog nacionalnog komiteta nastaviti kako je planirano u Milvokiju, Viskonsin.

Oglasio se papa

Papa je poslednja globalna ličnost koja je komentarisala pokušaj ubistva.

Kako si mediji već ranije izvestili politički lideri su osudili incident i poželeli dobro Donaldu Trampu.

Papa je u saopštenju iz Vatikana rekao: „Sveta stolica izražava zabrinutost zbog sinoćne epizode ​​nasilja, koja povređuje ljude i demokratiju, izaziva patnju i smrt. Pridružujemo se molitvi američkih episkopa za Ameriku, za žrtve i za mir u zemlji, da nikada ne prevladaju razlozi nasilja".

Svedok tvrdi da je napadač "prelazio s krova na krov"

Ben Mejser jedan je od svedoka koji su videli naoružanog muškarca neposredno pre napada na Donalda Trampa. Kako je ispričao, napadač je "prelazio s krova na krov" pre nego što je zapucao.

Svedok je stajao pored ograde kako je video čoveka koji prelazi sa krova na krov. Odmah je otišao do prvog policajca i rekao mu to.

- Potom sam čuo da još neko može da vidi osobu na krovu, pa sam otišao tamo gde su stajali. Osoba koja ga je videla gore, takođe je otišla do policajca i rekla mu da, ako dođe na mesto na kom stojimo, može da vidi čoveka na krovu. Mislili smo da će policajac putem radio veze da upozori na moguću pretnju - rekao je Mejser za CBS Pitsburg.

Kada se okrenuo da se vrati na mesto na kom je prvobitno stajao, odjeknuli su pucnji.

Oglasio se Tramp

Donald Tramp je objavio svoju drugu izjavu na društvenim mrežama "Truth Social" od subote pucnjave u Pensilvaniji.

U njemu je bivši republikanski predsednik rekao da se raduje govoru u Viskonsinu gde će ove nedelje biti održana Republikanska nacionalna konvencija.

„U ovom trenutku važnije je nego ikada da budemo ujedinjeni i da pokažemo svoj pravi karakter Amerikanaca, ostajući jaki i odlučni“, napisao je Tramp.

Konvencija republikanaca održaće se od 15. do 18. jula u Milvokiju u Viskonsinu.

Viskonsin je jedna od nekolicine država na bojnom polju koje će verovatno odrediti ovogodišnju predsedničku trku.

To je bila jedna od država takozvanog „plavog zida“ na koji su se demokrate nekada oslanjale, ali je Tramp tesno pobedio 2016. godine, što je otvorilo put njegovoj iznenadnoj pobedi. Bajden je pridobio tu državu 2020. godine, a obojica u svojim kampanjama u velikoj meri ciljaju upravo Viskonsin

Podsetimo, Tomas Metju Kruks (20) je pucao na Trampa sa krova obližnje zgrade van sigurnosnog perimetra mitinga, pre nego što su ga ubili agenti Tajne službe, prema navodima zvaničnika.

Nije imao nikakvu identifikaciju kod sebe, tako da su agenti morali da "provere njegov DNK i dobiju biometrijsku potvrdu," rekao je Kevin Rojek, specijalni agent zadužen za kancelariju FBI-ja u Pitsburgu, na konferenciji za novinare u subotu uveče pre nego što je Kruks identifikovan.

Jedan učesnik mitinga je ubijen, a dva su teško povređena.

Oglasila se Rusija o napadu na Donalda Trampa

Svim spoljnim posmatračima bilo je očigledno da je život američkog predsedničkog kandidata i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa u opasnosti, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Posle brojnih pokušaja da se kandidat Tramp eliminiše sa političke scene, prvo korišćenjem pravnih sredstava, sudova, tužilaštava, pokušaja političke diskreditacije i diskreditacije i kompromitovanja kandidata, svim spoljnim posmatračima je bilo očigledno da je njegov život u opasnosti - rekao je portparol Kremlja.

On je dodao da Rusija izražava saučešće svima poginulima u pokušaju atentata na Trampa i želi brz oporavak povređenima.

Takođe je istakao da Rusija najoštrije osuđuje svako nasilje tokom političke borbe.

Prema njegovim rečima, američki predsednički izbori su unutrašnja stvar Sjedinjenih Američkih Država. Da li pokušaj ubistva Donalda Trampa može uticati na njihov legitimitet nije stvar Moskve.

- Nije na nama da sudimo. Nemamo ni najmanju želju da se mešamo. To je stvar SAD - istakao je Peskov.

On je dodao da Rusija ne misli da je pokušaj da se Donald Tramp skloni organizovala aktuelna američka vlada.

- Međutim, atmosfera oko kandidata Trampa pokrenula je ono sa čime se Amerika danas suočava -dodao je on.

Peskov je podsetio da je američki politički sistem više puta u istoriji davao primere nasilja unutar zemlje u toku političke borbe.

- Politički sistem u Sjedinjenim Američkim Državama je takav da je više puta u istoriji svetu predstavljao primere nasilja unutar zemlje u toku političke borbe. Znamo za više slučajeva ranjavanja, pa čak i ubistava američkih predsednika - rekao je Peskov.

Portparol je dodao i da predsednik Rusije Vladimir Putin ne planira da pozove bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa nakon pokušaja atentata.

- Koliko ja znam, ne, nema takvih planova - rekao je portparol Kremlja na pitanje da li Putin planira da pozove Trampa.

Na predsedničkog kandidata i bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u subotu je izvršen pokušaj atentata tokom predizbornog mitinga u Pensilvaniji. Tramp je ranjen u uho, a napadača su ubili pripadnici američke tajne službe, koja je posebno zadužena za zaštitu najviših zvaničnika države.

Sve o napadaču na Trampa

Osoba osumnjičena za pucnjavu na skupu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa je dvadesetogodišnji Tomas Metju Kruks, identitet je zvanično potvrdio FBI. Kruks je bio član Republikanske stranke kao i Tramp.

Sigurnosne snage su ga ubile nakon što je pucao iz niske zgrade udaljene više od 100 metara od mesta gde je Tramp stajao. FBI još nije otkrio motiv napadača, a slučaj se istražuje kao pokušaj ubistva. Napadač je ubio jednu osobu, dok su dve druge u kritičnom stanju. Tramp je prošao sa ranom na uhu.

"FBI je preuzeo vođstvo u istrazi incidenta koji se desio danas u Butleru u Pensilvaniji, a koji se odnosi na bivšeg predsednika Donalda Trampa", saopštio je FBI, prenosi Blesk.

Istraživanje pucnjave, u kojoj su dve osobe, uključujući napadača, izgubile život, dok je Tramp zadobio ranu na uhu, trenutno je u početnoj fazi. Napadač je bio član Republikanske stranke, prema podacima iz biračkog registra, objavio je The Washington Post.

Oglasio se slovački premijer na kog je izvršen atentat

Premijer Slovačke Robert Fico, koji je ranjen u atentatu u maju ove godine, oglasio povodom napada na predsedničkog kandidata Donalda Trampa u Pensilvaniji i ovaj događaj ocenio kao "senario kao iz kopir-mašine".

Fic je na svom Fejsbuk nalogu istakao da kada bi napadač na Donalda Trampa govorio slovački, bilo bi dovoljno da pročita tri njihova medija, novine N, Sme ili Aktuality, kako bi dobio želju da "sredi" "neposlušnog" bivšeg predsednika SAD-a.

"Politčki protivnici Trampa pokušavaju da ga zatvore, a kada to ne uspevaju, toliko uzbuđuju javnost da neki bednik uzme oružje. Sada ćemo biti svedoci reči o potrebi pomirenja, smirenja i oproštaja...", dodao je slovački premijer.

Tačna satnica napada na Trampa

17.00 Tramp je trebalo da počne da govori pred okupljenim pristalicama

18.03 On se pojavljuje na pozornici uz pesmu "God Bless the USA" Lea Hazlvuda

18.11 Samo nekoliko minuta nakon početka njegovog govora kampanje, odjekuju glasni pucnji

18.12 Agenti Tajne službe nagrnu ka bivšem predsedniku pre nego što je on odveden sa scene, umazan krvlju po licu

18.14 Trampov konvoj napušta skup

Oglasila se Ivanka Tramp

Ivanka Tramp je u subotu uveče objavila saopštenje nakon što je bivši predsednik Donald Tramp ranjen tokom pucnjave na skupu u subotu u Pensilvaniji.

Bivša savetnica Bele kuće napisala je da je zahvalna na ljubavi i molitvama za njenu porodicu i porodice žrtava, piše local10.

"Zahvalna sam Tajnoj službi i svim drugim službenicima zakona na njihovim brzim i odlučnim akcijama danas. Nastavljam da se molim za našu zemlju. Volim te, tata, danas i zauvek", napisala je ona na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter).

Zabranjeni letovi iznad mesta atentata

Federalna uprava za vazduhoplovstvo SAD uvela je privremena ograničenja letova iznad Betel parka u Pensilvaniji zbog "posebnih bezbednosnih razloga", navedeno je na njihovoj internet stranici.

Ograničenje je stupilo na snagu u 2.05 sati posle ponoći po istočnom vremenu.

Ograničenja stupaju na snagu dok vlasti u Pensilvaniji istražuju pucnjavu u kojoj je tramp povređen, jedan učesnik mitinga je ubijen, a dvoje teško povređeno.

Pojavio se snimak Trampa s leđa, izbegao sigurnu smrt

Donald Tramp juče je držao predizborni miting u Pensilvaniji, a onda su se čuli pucnji. Jedan od prisutnih uspeo je da snimi Trampa s leđa, gde se jasno vidi da je jednim slučajnim potezom izbegao sigurnu smrt.

Naime, kako se na pomenutom snimku može videti, dok je predsednički kandidat govorio začuo se pucanj, on se potom osvrnuo oko sebe, pogledao mahinalno levo i desno, čime je izbegao novi pucanj! Gotovo u milisekundi se uhvatio za uvo i video krv, a zatim kleknuo i zaštitio od pucnjave!

Pripadnici Tajne službe ekspresno su izašli na pozornicu i svojim telima zaštitili Trampa, nakon čega su sišli sa bine, a okupljena masa zviždala je napadaču, a onda uzvikivala "USA, USA, USA".

3 dosad neviđene fotografije atentata

Fotograf Njujork tajmsa zabeležio je momenat u kom je Trampu metak okrznuo desno uvo u tri fotografije, a na prvoj se vidi metak koji ide ka njegovoj glavi.

Metak se na fotografiji vidi u letu, u vidu linije iza Trampovih leđa.

Donald Tramp
Donald Tramp / Izvor: X printscreen/@meridithmcgraw

 

Oglasio se otac napadača na Trampa

Naoružani napadač za kog vlasti kažu da je pokušao da ubije bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa bio je 20-godišnji registrovani republikanac koji je ranije dao mali doprinos grupi koja je orijentisana na demokrate, prema javnoj evidenciji.

CNN je sinoć kontaktirao Kruksovog oca koji je rekao da "pokušava da shvati šta se, dođavola, dešava", ali da će da "sačeka dok ne razgovara sa organima reda" pre nego što javno progovori o sinu.

Kruks je registrovan da glasa kao republikanac, prema listi u bazi podataka birača u Pensilvaniji koja se poklapa sa njegovim imenom, godinama i adresom u Betel parku koju su organi za sprovođenje zakona pretraživali u subotu uveče i koja je povezana sa Kruksom u javnim evidencijama. Ovogodišnji predsednički izbori bili bi prvi na kojima je bio dovoljno star da glasa.

Ovo je napadač koji je pokušao da ubije Trampa

FBI je imenovao Tomasa Metjua Kruksa kao napadača umešanog u pokušaj ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa.

- FBI je identifikovao Tomasa Metjua Kruksa (20) iz Betel Parka u Pensilvaniji kao subjekta umešanog u pokušaj ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa 13. jula u Batleru u Pensilvaniji. Ovo ostaje aktivna i tekuća istraga, a svako ko ima informacije koje bi mogle da pomognu u istrazi se podstiče da pošalje fotografije ili video zapise - naveli su iz FBI, piše CNN.

Biometrijom i DNK do identiteta osumnjičenog

Kevin Rojek, specijalni agent zadužen za kancelariju FBI-ja u Pitsburgu, rekao je na konferenciji za novinare da agencija radi na identifikaciji napadača kroz "biometrijske potvrde" jer osumnjičeni nije nosio lična dokumenta.

- Trenutno gledamo fotografije i pokušavamo da ispitamo njegov DNK i dobijemo biometrijsku potvrdu - rekao je on, prenosi CNN.

Na pitanje da li vlasti znaju kakav je pištolj upotrebljen ili koliko je hitaca ispaljeno, Rojek je rekao da vlasti nemaju tu informaciju. Potpukovnik Džordž Bivens iz državne policije Pensilvanije je dodao da zvaničnici imaju "dobru predstavu o tome šta je oružje", ali da je to još uvek deo istrage.

Vlasti takođe istražuju kako je došlo do pucnjave - uključujući izveštaje očevidaca da su videli napadača kako se penje na krov.

FBI blizu identifikacije ubice

FBI je saopštio da je "blizu" identifikaciji ubice u, kako je navedeno, pokušaju atentata na bivšeg predsednika Donalda Trampa tokom mitinga u Pensilvaniji.

Kevin Rojek, specijalni agent zadužen za terensku kancelariju FBI-ja u Pitsburgu, rekao je na konferenciji za novinare u subotu uveče da je agencija blizu potvrđivanja identiteta ubice, ali u ovom trenutku ne objavljuje ime te osobe.

Vlasti su saopštile da osumnjičeni nije imao identifikaciju kod sebe, što usporava proces. Rojek je rekao da rade biometrijsku potvrdu, kao i da proveravaju DNK strelca i gledaju fotografije.

Potpukovnik policije Pensilvanije Džordž Bivens rekao je da planiraju da objave informacije o tome šta je izazvalo kašnjenja u identifikaciji ubice.

- Imamo jednog strelca koji je provizorno identifikovan, ali se tu ne zaustavljamo. Pratimo mnogo informacija - rekao je Bivens na pitanje da li je ovo bio napad vuka samotnjaka.

Rojek je dodao da FBI još nije identifikovao motiv ubice. Vlasti su saopštile da veruju da nema druge pretnje.

Vučić izrazio duboku zabrinutost zbog pokušaja atentata na Trampa

Predsednik Srbije AIeksandar Vučić izrazio je duboku zabrinutost zbog pokušaja atentata na bivšeg predsednika SAD i prijatelja Srbije Donalda Trampa i snažno osudio nasilje kao način političke borbe.

 

Posetioci skupa opisali su posledice kao "pandemonijum", sa opštom zbunjenošću. Neki su prvobitno mislili da su zvukovi bili vatromet, dok su drugi opisali da su videli ljude pogođene pucnjavom.

Tajna služba navela je da je incident rezultirao najmanje jednim ubistvom osobe iz publike, a da je dvoje ljudi kritično povređeno.

Portparol je rekao da je Tramp "dobro", a Tajna služba je potvrdila da je bezbedan. Bivši predsednik je na društvenim medijima objavio da je pogođen metkom u "gornji deo desnog uveta".

Više federalnih agencija sada je uključeno, sa FBI-jem na licu mesta. Zvaničnici za sprovođenje zakona istražuju pucnjavu kao mogući pokušaj atentata.

Predsednik Džo Bajden razgovarao je sa Trampom nakon pucnjave. Bajden je ranije rekao da je zahvalan što je Tramp bezbedan. Osudio je pucnjavu i pozvao na jedinstvo zemlje, rekavši: "Nema mesta u Americi za ovakav vid nasilja." Bajden se vraća rano u Belu kuću iz Delavera kako bi nastavio sa informisanjem o pucnjavi.

 

 

IZRAEL IZVEO VIŠE OD 60 NAPADA! Liban na meti žestokog napada
Izraleski avion

IZRAEL IZVEO VIŠE OD 60 NAPADA! Liban na meti žestokog napada

19.09.2024. 22:43
ORBAN ŽESTOKO UDARIO NA EU: Da čekamo da nas Brisel spasi, bili bismo do grla u vodi"
Viktor Orban

ORBAN ŽESTOKO UDARIO NA EU: Da čekamo da nas Brisel spasi, bili bismo do grla u vodi"

19.09.2024. 22:26
NAJGORE POPLAVE VEKA! U Poljskoj se ljudi sele na KROVOVE, gradovi su totalno uništeni (FOTO, VIDEO)
Poljska

NAJGORE POPLAVE VEKA! U Poljskoj se ljudi sele na KROVOVE, gradovi su totalno uništeni (FOTO, VIDEO)

19.09.2024. 21:55
JEZIVI DETALJI ZLOČINA: Ubio KRISTINU pa OTIŠAO da se prijavi u policiju
Italijanska policija

JEZIVI DETALJI ZLOČINA: Ubio KRISTINU pa OTIŠAO da se prijavi u policiju

19.09.2024. 21:34
IZRAEL IZVEO VIŠE OD 60 NAPADA! Liban na meti žestokog napada
Izraleski avion

IZRAEL IZVEO VIŠE OD 60 NAPADA! Liban na meti žestokog napada

19.09.2024. 22:43
KARAMBOL NA BEŽANIJSKOJ KOSI Kombi od siline udarca prevrnut, Hitna pomoć i policija na terenu
Hitna pomoć, policija

KARAMBOL NA BEŽANIJSKOJ KOSI Kombi od siline udarca prevrnut, Hitna pomoć i policija na terenu

19.09.2024. 22:05
JEZIVI DETALJI ZLOČINA: Ubio KRISTINU pa OTIŠAO da se prijavi u policiju
Italijanska policija

JEZIVI DETALJI ZLOČINA: Ubio KRISTINU pa OTIŠAO da se prijavi u policiju

19.09.2024. 21:34
KONAČNO OTKRIVENO kako će da izgleda služenje VOJNOG ROKA u SRBIJI - da li su telefoni NAJVEĆI PROBLEM?
Vojska Srbije

KONAČNO OTKRIVENO kako će da izgleda služenje VOJNOG ROKA u SRBIJI - da li su telefoni NAJVEĆI PROBLEM?

19.09.2024. 21:11
MALO JE NEDOSTAJALO ZA REMI: Benfika savladala Zvezdu na Marakani
FK Crvena zvezda

MALO JE NEDOSTAJALO ZA REMI: Benfika savladala Zvezdu na Marakani

19.09.2024. 18:27
KONAČNO OTKRIVENO kako će da izgleda služenje VOJNOG ROKA u SRBIJI - da li su telefoni NAJVEĆI PROBLEM?
Vojska Srbije

KONAČNO OTKRIVENO kako će da izgleda služenje VOJNOG ROKA u SRBIJI - da li su telefoni NAJVEĆI PROBLEM?

19.09.2024. 21:11
"Benfika nema veze s mozgom" Delije žale zbog poraza, na udaru je i Milojević
FK Crvena zvezda

"Benfika nema veze s mozgom" Delije žale zbog poraza, na udaru je i Milojević

19.09.2024. 20:45
SNIMCI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA! Rusi izvršili žestok napad u Kursku - Plamen progutao ukrajinsku defanzivu (VIDEO)
Ukrajinska vojska

SNIMCI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA! Rusi izvršili žestok napad u Kursku - Plamen progutao ukrajinsku defanzivu (VIDEO)

19.09.2024. 18:38