Skroz PRIRODNE BOJE za jaja: Evo kako da dobiješ INTENZIVNO CRVENU uz nekoliko jestivih namirnica
Lako i brzo
Ukoliko ste u potrazi za potpuno prirodnim farmaba za jaja, dajemo vam nekoliko predloga. Sve namirnice su jestive.
Sve veći broj ljudi ima ovaj problem! Simptomi se razvijaju polako: EVO KAKO DA IH OTKRIJETE NA VREME I SPREČITE POSLEDICE!
ZA ŠEST MESECI SA 89 NA 67 KILOGRAMA: Zahvaljujući ovom JELOVNIKU, Lepa Brena može da se pohvali linijom!
Sok od višanja
Ako želite da vaša crvena jaja imaju izrazito intenzivnu crvenu boju, poslužite se sokom od višanja. Postupak je isti kao i kod lukovine - stavite jaja u šerpu, prelijte sokom od višanja, uz dodatak malo soli i sirćeta. Skuvajte jaja u soku i ostavite da se ohlade.
Cvekla
Evo načina da iskoristite i sok od cvekle koji vam ostane u tegli nakon što pojedete sočne plodove. Postupak je isti kao kod soka od višanja. Ako želite nežnije nijanse crvene, sok od cvekle razblažite sa malo vode.
Mlevena paprika
Četiri kašike mlevene paprike sipajte u litar vode, uz dodatak malo soli i sirćeta i skuvajte jaja. Vodite računa da ne koristite ljutu papriku, jer ljutina može da prodre kroz ljusku u sama jaja.