Скроз ПРИРОДНЕ БОЈЕ за јаја: Ево како да добијеш ИНТЕНЗИВНО ЦРВЕНУ уз неколико јестивих намирница
Лако и брзо
Уколико сте у потрази за потпуно природним фармаба за јаја, дајемо вам неколико предлога. Све намирнице су јестиве.
Све већи број људи има овај проблем! Симптоми се развијају полако: ЕВО КАКО ДА ИХ ОТКРИЈЕТЕ НА ВРЕМЕ И СПРЕЧИТЕ ПОСЛЕДИЦЕ!
ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ СА 89 НА 67 КИЛОГРАМА: Захваљујући овом ЈЕЛОВНИКУ, Лепа Брена може да се похвали линијом!
Сок од вишања
Ако желите да ваша црвена јаја имају изразито интензивну црвену боју, послужите се соком од вишања. Поступак је исти као и код луковине - ставите јаја у шерпу, прелијте соком од вишања, уз додатак мало соли и сирћета. Скувајте јаја у соку и оставите да се охладе.
Цвекла
Ево начина да искористите и сок од цвекле који вам остане у тегли након што поједете сочне плодове. Поступак је исти као код сока од вишања. Ако желите нежније нијансе црвене, сок од цвекле разблажите са мало воде.
Млевена паприка
Четири кашике млевене паприке сипајте у литар воде, уз додатак мало соли и сирћета и скувајте јаја. Водите рачуна да не користите љуту паприку, јер љутина може да продре кроз љуску у сама јаја.