Најбољи рецепт за ПИТУ СА МЕСОМ БЕЗ КОРА из тигања - Бољу нисте јели, тражиће вам сви рецепт, прави се ЗАЧАС, а укус ОЧАРАВА
Укуснију и сочнију питу са месом нисте пробали, бар тако кажу св они који се је дегустирали
Пита са месом без кора пуна је сочног фила и истопљеног сира, те и они најизбирљивији је обожавају! Спрема се невероватно једноставно, а јело је толико укусно, да ћете га правити бар једном седмично!
Састојци:
450 г млевеног меса
1 кашика маслиновог уља
1 лук
8 јаја
60 мл густе павлаке за кување
1/2 кашичице белог лука у праху
Со и бибер
170 г чедар сира
першун
Начин спремања:
Пропржите на уљу месо и црни лук. Додајте со, бибер и бели лук у праху. Изрендајте чедар и додајте пола преко меса. У чинији разбијте јаја и умутите их са павлаком па сипајте у тигањ.Одозго ставите преостали чедар. Пребаците тигањ у рерну и пеците 20 минута на175 ° Ц. Када је готово поспите свежим першуном.
Србија Данас/Стил, И.Б./Пренела Ј.Ш.